Csajok, volt már wc-s balesetetek?
igen azt álmodtam hogy pisilek...és pisiltem :D tizenévesen...
szerencsére a nagymamámnál aludtam nem volt annyira ciki :D de azóta is félek máshol aludni mindig eszembe jut :)) néha itthon is hogy párom mit szólna ....biztos röhögne
28N
Ciki,de leirom. Sokat voltam felfazva es ha pisilnem kell nem birom visszatartani. Foleg telen a nagy hidegben. Ketszer volt olyan 18-19 evesen setaltam haza keso este es nem ertem el a hazunkig,igy bepisiltem.
Akkor olyan is volt,hogy epp hugycsogyulladasom volt es hiaba siettem nem ertem le a galeriarol a mosdoig.
Nekem mindig ezzel van gond, ha erzem ,hogy pisilni kell,azonnal keresnem kell wc-t :)
Nekem olyan volt, hogy elmentem sétálni délelőtt, mert nem volt órám, aztán, hm, pisilni kell, nem baj, kibírom a koliig. Kibírtam, csak éppen nem pisilni kellett, hanem megjött. Szóval fürödhettem meg minden.
Egyszer, felsőben, osztálykiránduláson bepisiltem éjszaka. Mintha addig nem cikiztek volna eleget.
Egyszer meg, szintén séta, sokat mentem a városban, ki a városból, vissza a városba, na, most már visszamegyek, akkor már nagyon kellett pisilni. Második emeleten laktunk, mondom magamban, én szenvedek a lépcsővel, mentem lifttel. Jó, és, amíg az ajtó előtt álltam, és kerestem a kulcsom, akkor csurgott be. Na, ez szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!