Mennyi idősen volt az első balesetetek és mi?
Szia!
Vasárnap volt, igaz nem baleset, mert elkaptam, de a 4. lépcsőfokról hátra levette magát. Nagyon megijedtem...
2 hete pedig a csúszdáról lecsúszva lehorzsolta a könyökét.
13 hós lesz.
6,5 hónapos, és ma reggel... :-(
Még mindig remegek...
Elindult az ágyról megkeresni apát...
Lekúszott róla és nagyot huppan.
Szerencsére szőnyegpadlónk van, és nem túl magas az ágy.
A vicc az, hogy ott voltam mellette, de pont egy pillanatra elfordultam, hogy letegyem a cumisüveget.
Nincs baja, de iszonyúan megijedtünk mindketten.
olyan 5hónapso kora után kicsivel(húsvét keddjén)
a kezemben volt,mentünk volna be a szobájába és én elakadtam valamiben(beleakadt a lábam)és így pofára estem.Olyan 20cmről kiesett a baba a kezemből és az oldalán csúszott egy keveset!Szerencsére semmi baja/junk nem lett.De azért dokihoz mentünk.
Ezután havonta 1x úgy veszem észre igényli a "repülést".ott álltam mellette,fejjel lemászott az ágyról(max 20cm)majd a pelenkázóról landolt a kezembe...a babkocsiból kicsúszott(mászott) alul...szóval hiába vagyok egész nap mellette,kijátssza a figyelmem.
vagy csak ennyire béna lenék?!
én is hasonló sztoriban voltam most 7 hónapos a kicsi.lekúszott a pelenkázóról.
szerintem aki azt mondja soha semmi "baj" nem történt az hazudik.tuti!!!ezeknél még nagyobbat esnek maguktól.bár ezt is ők csinálják.pillanatok kérdése és puff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!