Az baj ha sokat vizelek naponta?
Figyelt kérdés
naponta kb.7x.(van hogy több)2011. jan. 14. 20:32
1/10 anonim válasza:
Ugye azt tudod, hogy ami bemegy, az ki is jön ? Sokat iszol-sokat mész vécére. De ha a napokban kezdett ennyi vizelet termelődni, akkor nézz egy vércukrot !
Több konkrétumot...
2/10 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hányszor, hanem hogy mennyiségileg mennyit (hány ml-t?). És az is függ attól, hogy mennyit ittál éppen.
3/10 anonim válasza:
Ha arányos az elfogyasztott folyadékmennyiséggel, akkor nem baj.
Egyébként én ennél gyakrabban járok.
5/10 Dr. Dav válasza:
Kedves Kérdező!
Lenne pár kérdésem:
Elfogyasztott ital mennyisége/nap?
Vizelt mennyiség/vizelés kb?
Szédülés?
Émelygés?
Túlzott szomjúság?
Súlycsökkenés/növekedés?
Várom a válaszokat.
Üdv.:
Dr. Dav
6/10 A kérdező kommentje:
kb 2.5 litert iszok meg naponta (ásványvizet,teát.)
Semmilyen szédülés vagy egyéb tünetem sincs, nem is vagyok felfázva.Most a mennyiséget azt nem tudom leírni de sztem átlagos.
2011. jan. 15. 09:44
7/10 A kérdező kommentje:
És nem volt sem súlycsökkenésem/növekedésem
2011. jan. 15. 09:45
8/10 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a kérdést :) átlagos. viszont amennyi vizet iszol az nem átlagos, viszont annál egészségesebb! Ugyanis az átlag kevesebbet iszik és az biza káros lehet hosszú távon is és rövid távon is többet fáj pl kevés vizet ivók feje. na, egészség! :)
9/10 anonim válasza:
valóban amennyit iszunk azt ki is pisáljuk? Én a székrekedésem és száraz bőröm miatt kezdtem el sok vizet (3liter)inni, de csak állandóan vizelek, javulás meg nem tapasztalható. Nem úgy kellene lenni, hogy a víz nagy része szépen szétáramlana a testünkben(bőr, belek,...stb.)és csak a felesleg ürülne ki? Vagy ez vese baj lehet?
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem szinte mindig (kivétel reggel és este) átlátszó a vizeletem.Annyit megyek:D
2011. jan. 20. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!