Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az asztma tényleg akkora...

Az asztma tényleg akkora betegség, hogy emelt családit érdemel?

Figyelt kérdés
Szerintem egy végtaghiány pl sokkal súlyosabb betegség. Vagy egy idegrendszeri sérülés. Asztmánál pufferrel simán el lehet lenni, nem?
2011. jan. 13. 11:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
46%

12:47 vagyok.

A világ sajnos nem mindig igazságos. Én igyekszem empatikusan élni, hiszen soha nem tudhatom, mikor kerülök olyan helyzetbe, hogy mások megértésére, segítségére legyek utalva.

Nem tartalak rossz embernek. ez a vita elfajult, volt már ilyen ezen az oldalon.

A napokban egy anyuka kérdezte, ki oltatja 2 év alatti gyerekét influenza ellen. Megírtam, hogy én. A leggyengébb válasz a felelőtlen, gyerekét veszélyeztető némber volt. Pedig csak válaszoltam.

Nem szabad az ilyen dolgokra dühből reagálni.

Elárulnád, hogy a te gyerekednek, vagy neked mi a problémád?

2011. jan. 13. 13:06
 22/40 anonim ***** válasza:
68%
Nem, nem asztmás a gyermeke, neki "csak" gyógytornászhoz kell vinnie a gyermekét, ami szintén súlyos ezrekbe kerül, és még ő sem sajnálja azoktól azt a kis plusz pénzt, akiknek asztmás a gyermekük.
2011. jan. 13. 13:07
 23/40 anonim ***** válasza:
68%

Ezek szerint tényleg nem egy nyelvet beszélünk.

Ezeket te írtad:

"Az asztma tényleg akkora betegség, hogy emelt családit érdemel?

Szerintem egy végtaghiány pl. sokkal súlyosabb betegség. Vagy egy idegrendszeri sérülés. Asztmánál pufferrel simán el lehet lenni, nem?"

"Mondhatnám, hogy nem sajnálom, de az az igazság, hogy az ilyentől igenis sajnálom. Vagy: legyenek kategóriák súlyosság szerint."

"És ugyanannyit kapnak, mint az, aki 2x szarul veszi a levegőt egy évben? Vicc."

És még másolgathatnám a mondataidat, amiből süt az irigység.

Szóval ha ezekből nem azt lehet leszűrni, hogy sajnálod tőlük, akkor mégis mi a fenét kellene ezek alatt a mondatok alatt érteni????

2011. jan. 13. 13:09
 24/40 A kérdező kommentje:
Esetleg priviben elmondom, mert még azért is kapnék.:)
2011. jan. 13. 13:10
 25/40 anonim ***** válasza:
68%
És nem válaszoltál a lisztérzékenységgel kapcsolatban. Tényleg kíváncsi vagyok, hiszen egy cöliákiásnak is "csak" diétát kell tartania, és ahogy te mondanád, "azzal simán el lehet lenni"...
2011. jan. 13. 13:11
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan írj privit, kíváncsivá tettél. Hidd el, nem fogom leszedni a fejed:)
2011. jan. 13. 13:14
 27/40 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj, hogy tipikusan hozzáállásod van a dolgokhoz. "Ha megdöglik a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is".

Szerintem nem azért kellene itt szenvedni, hogy miért kap más emelt pótlékot, hanem azért, hogy a másik család miért NEM kap?

2011. jan. 13. 13:15
 28/40 anonim ***** válasza:
75%
Azt akartam írni, hogy tipikusan magyar hozzáállásod van, csak kimaradt egy szó:)
2011. jan. 13. 13:16
 29/40 A kérdező kommentje:

Ezek szerint tényleg nem egy nyelvet beszélünk.

Ezeket te írtad:

"Az asztma tényleg akkora betegség, hogy emelt családit érdemel?

Szerintem egy végtaghiány pl. sokkal súlyosabb betegség. Vagy egy idegrendszeri sérülés. Asztmánál pufferrel simán el lehet lenni, nem?"

Igen, amint látod, leírom még egyszer, kérdeztem. Szerintem súlyosabb, aki kompetens, majd megmondja, hogy szerinte az asztma mennyire súlyos. Amit én látok az asztmából az a fulladás, pár puff és mintha mi sem történt volna. mi ebben a rosszindulat? Ti vagytok rosszindulatúak, mert cicerói körmondattal kell magyaráznom egy egyszerű kérdést, hogy ugyan már ne értsétek félre, egyszerűen csak érdekel. Azt hiszem tényleg kell egy kis intelligencia ahhoz, hogy valaki ezt felfogja. Eddig itt 1 embernek sikerült, látszik is a százalékából (91%).

"Mondhatnám, hogy nem sajnálom, de az az igazság, hogy az ilyentől igenis sajnálom. Vagy: legyenek kategóriák súlyosság szerint."

"És ugyanannyit kapnak, mint az, aki 2x szarul veszi a levegőt egy évben? Vicc."

Nos igen, emiatt kérdeztem a 80%-ostól az újságírósdit. Olvasd el, mire írtam ezt, ne csak kiemelgess. Én is emelgessek a válaszaidból pár szavas szösszeneteket, helyezzem egymás után? Ha nem lenne világos, el lehet olvasni az első választ, arra reagáltam.

"És még másolgathatnám a mondataidat, amiből süt az irigység.

Szóval ha ezekből nem azt lehet leszűrni, hogy sajnálod tőlük, akkor mégis mi a fenét kellene ezek alatt a mondatok alatt érteni????"

Ha nem egyben olvasod el, akkor teljesen mindegy mit írok.

A lisztérzékenységes kérdésedet tedd fel külön, engem most az asztma érdekel, ha nem haragszol.

2011. jan. 13. 13:18
 30/40 A kérdező kommentje:
84%-osnak üzenem, hogy tipikusan magyar a válaszolók nagy többségének a hozzáállása. :) Én nem mondtam, hogy dögöljön meg. Valaki úgy válaszolt, hogy kiragadott egy mondatot tőlem és felszívta magát, erre jött a csordaszellem (továbbra is tisztelet a kivételnek). Hát ez inkább tipikusan magyar, sőt, tipikusan GYK/Gyerekvállalás, nevelés.
2011. jan. 13. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!