Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az asztma tényleg akkora...

Az asztma tényleg akkora betegség, hogy emelt családit érdemel?

Figyelt kérdés
Szerintem egy végtaghiány pl sokkal súlyosabb betegség. Vagy egy idegrendszeri sérülés. Asztmánál pufferrel simán el lehet lenni, nem?
2011. jan. 13. 11:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Valószínűleg azért alakult ki ez a vita, mert rosszul tetted fel a kérdésedet. Tényleg támadóan hangzott. Inkább írd meg, mi a tényleges problémát, és megpróbálunk neked hasznos tanácsokat adni:)
2011. jan. 13. 12:34
 12/40 anonim ***** válasza:
75%
nem,nem érdemled meg.Inkább neked kellene bocsánatot kérni azoktól akiktől sajnálod a pénzt.Neked jobb lesz attól?Nekem is beteg a gyerekem,mégsem sajnálom mástól,ha több pénzt kap.sőt örülök neki,ha kap akár 2 ezer ft segítséget.te meg kinyilvánítottad,hogy sajnálod egy asztmástól a több pénzt.Biztos nagyon "vicces" lehet az embernek fuldokolni látni a gyerekét,te meg elbagatellizáltad.
2011. jan. 13. 12:37
 13/40 A kérdező kommentje:

Jó, inkább kitöröltem, amit a 80%-osnak szántam...

Nem igazán tudom máshogy megfogalmazni a kérdést. Többen vannak a környezetemben, akiknek korababája volt és évente kapnak hosszabbítást, mert asztmás a gyereke. És úgy, hogy leigazol a doki évi 2 rohamot. Ami roham egyébként akár valós is lehet, bár teljesen átlagosak a gyerekek, semmi kirívó, vagy különleges bánásmódot nem igényelnek. De nem értem, hogy ez hol áll arányban azzal, amiket már leírtam. A puffertől egyből javul, nem? Kinőhető?

Tényleg érdekel ez az asztma kérdés.

2011. jan. 13. 12:40
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

12:34 vagyok.

A puffer sokat segíthet, és igen, a gyermekkori asztma kinőhető. De ami addig zajlik, az nem leányálom.

Azt hiszem, téged inkább az bánt, hogy vannak, akik kvázi jogtalanul vesznek fel pénzeket, és ezeknek az összegeknek máshol jobb helye lenne. Igazad van. Sokszor az orvos leigazol olyan dolgokat, amik nem teljesen igazak, ezzel előnyhöz juttatva egy-egy családot. De ez sajnos sok területen így van. Nézd meg a csincsillabundás anyukát, aki segélyért áll sorba, mert minimálbéren van bejelentve. Közben két butikja van más nevén. Rengeteg a visszaélés.

Az a baj, hogy te most olyan szülőket bántottál meg, akiknek tényleg beteg a gyerekük, tényleg megterheli Őket anyagilag, és tényleg jó emberek.

Nem szabadna ezen a fórumon egy vitának idáig fajulnia.

2011. jan. 13. 12:47
 15/40 A kérdező kommentje:

Inkább mégis elküldöm a 80%-osnak:

Az a baj kedves, hogy tényleg nem én vagyok rosszindulatú, hanem TE feltételezed élből ezt rólam, és már eleve így olvasod a soraim. Kérdeztem valamit, amit itt meg lehet kérdezni, hisz erre van kitalálva az oldal. És azért kérdeztem, mert nem tudom, világosítson fel az, aki kompetens a témában. De ne TE, aki mást nem is tudsz, csak minősíteni. Bár igaz, ezen az oldalon már inkább ez dívik, mint normálisan válaszolni.

Nem érdemlem meg a bocsánatkérésed? Ki is a rosszindulatú??

Nem bagatellizáltam el semmit, szerintem gondjaid vannak, kár, hogy tényleg nem látsz tovább az orrodnál. Fejedbe vetted, hogy rosszindulatú és irigy vagyok, hát ezen már nem tudok változtatni. Sajnállak, mert nem érted. Az nagyobb baj, hogy magadnak is hazudsz és tévedsz, ha jobbnak vagy többnek gondolod magad nálam.

Olvasd el jobban, kitől sajnálom, mert leírtam.

2011. jan. 13. 12:48
 16/40 anonim ***** válasza:
65%
Hát ezt leírhattad volna az előbb is,engem ezzel nem sértesz meg.Nem is érdekel,amit írsz,mivel nem ismersz.Te csak tudod,meddig látok.De itt nem ez volt a kérdés,hogy te mit gondolsz rólam.Te leírtad,hogy sajnálod az asztmástól a plusz pénzt,ez mi ha nem rosszindulat?Leírtad,hogy elég neki a puff,ez mi ha nem bagatellizálás?Akkor miről beszélünk.Amúgy ez volt az utolsó reagálásom ebben a témában,neked is felesleges hozzám bármit intézned,nem érdekel.
2011. jan. 13. 12:55
 17/40 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy te most olyan szülőket bántottál meg, akiknek tényleg beteg a gyerekük, tényleg megterheli Őket anyagilag, és tényleg jó emberek. "

Nézd, az a tapasztalat, hogy ezen az oldalon kérdezni nem lehet, mert egyből minősítik az embert. Nem tudom, hogy milyen szóhasználattal tudtam volna úgy feltenni a kérdést, hogy ne kapjak rá olyan válaszokat, mint hogy "Próbáld ki!", meg irigyled, ilyesmi és hát az új "barátosném"(80%)-ról ne is beszéljek.

A tényleg beteg gyerekes, tényleg jó emberek nem így válaszolnak. Azok leírják, hogy mivel jár mind fiziológiailag, mint anyagilag, mind lelkileg egy ilyen. És még ha valami nem is esik jól nekik, finoman helyre tudják tenni az embert. De nem így...

Aztán lehet én élek rózsaszín ködben. :) Bár öröm, hogy valaki sejti, és ahogy látom érti, mire voltam kíváncsi.

2011. jan. 13. 12:57
 18/40 anonim ***** válasza:
76%

Akkor szerinted a lisztérzékeny gyermek szülei sem érdemlik meg a közgyógy igazolványt és az emelt családit?

Mert egy cöliákiásnak sincs szüksége sem műtétre, sem művégtagra, "csak" 1000 Ft/kg áron kapható olcsó lisztre, és hasonlóan olcsó egyéb gluténmentes termékekre...

Most már kíváncsi vagyok a véleményedre.

2011. jan. 13. 13:02
 19/40 A kérdező kommentje:

80%-os, hát ennek felettébb örülök, már az elsőre is megtehetted volna.

"Te leírtad,hogy sajnálod az asztmástól a plusz pénzt,ez mi ha nem rosszindulat?" Talán nem szavakat kéne kiragadnod, hanem az egész válaszomat egészben értelmezni. De lehet újságíró vagy. Nem az asztmástól sajnálom a pénzt, olvasd vissza.

"Leírtad,hogy elég neki a puff,ez mi ha nem bagatellizálás?" KÉRDEZTEM, fenn van az oldal tetején, zöld mezőben, kérdőjellel.

De nem is értelek, nincs is nálatok asztmás, minek szítottad itt a tüzet?

2011. jan. 13. 13:03
 20/40 A kérdező kommentje:

"Akkor szerinted a lisztérzékeny gyermek szülei sem érdemlik meg a közgyógy igazolványt és az emelt családit? "

Mi az, hogy SEM?!

Bakker, mintha nem egy nyelvet beszélnénk tényleg.

2011. jan. 13. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!