A füldugó ezekre a zajokra hatásos? : felettünk dübörögnek, meg csattognak, kisgyerek üveggolyókat gurít a földön. Mennyire hallanámvajon egy füldugó mellett?
Füldugója válogatja... én most a vizsgák miatt ilyen szivacs füldugót használok, elég jó, mert elég halkan hallom azt ha kint a nappaliban cseng a telefon, vagy észre sem veszem. Unokahúgom kajabálást is kellő mértékben lecsökkenti, így tudok tanulni.
Barátnőm viasz v. viaszos(?) földugót használ. Ő arra esküszik. Én nem próbáltam. Szóval szerintem ki kell tapasztalni.
Én is gyógyszertárban vettem. Valami 3M 1100 a neve a szivacsosnak. Szerintem nem kényelmetlen, legalábbis nekem nem nyomja a fülem, meg nincs zavaró érzés... Én is szoktam hangosan tanulni és hallom tőle persze. :)
Sok sikert a vizsgákhoz!
Én megoldottam az alattam lévő albérlő napi diszkózását..., többször szóltunk neki, kiröhögött.
Vettünk 3 pár klumpát,természetesen fából készültet, 1 hónap után eltakarodott a köcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!