Van olyan füldugó ami totálisan minden zajt kiszűr és semmit se hallok?
És ha van, akkor nem káros?
Tesómmal egy szobában vagyok és köhög mint állat! :SSSSS
Van. Pici, sárga. Nem teljesen szűr ki mindent, de kb 90%-ot. Köhögéssel nem lesz gond. A gyárakban szokták használni. Kérdezz rá egy patikában.
Össze nyomható, sárga, kb 1,5 cm.
A fülldugók többsége az "emberi zajokat" átengedi. Én hassználtam az első válaszoló által javasolt terméket, és volt hogy úgy beszélgettem a kollégákkal, hogy az a fülemben volt.
Inkább csak a gépek zaját szűri meg!
Mivel nem csak a füleddel hallassz, így ilyen eszköz nem létezik.
Esetleg próbálkozz a robitussin-nal. ;-)
Esetleg lehet kombinálni is a két fajtát: a pici összenyomható füldugót és a nagy zajvédőt (ami úgy néz ki, mint egy sztereó fejhallgató). A kettő együtt szerintem már elég hatásos. Mondjuk aludni nem tudsz benne valószínűleg :)
Szerintem amúgy meg teljesen veszélyes, ha nem hallod a külső zajokat! Képzeld el, hogy egy szállodai szobában vagy egyedül, és mondjuk a fölötted lévő szinten tűz üt ki, és te nem hallod a tűzjelző hangját, meg az emberek kiabálását!
Végül: kísérleteznek olyasmi eszközzel, amit a füledre teszel, az érzékeli a külső hangot, és ellentétes frekvenciájú hangot bocsát ki, így a hullámok nagyjából kioltják egymást.
Legvégül: Létrehoztak már régebben olyan irodákat, amik 100 %-osan kiszűrték a külső hangokat, de nem vált be, mert az ott dolgozók egy idő után kezdtek "megőrülni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!