Hogyan lehet leszokni az ujjszopásról?
Amikor gyerek voltam, a szüleim próbálkoztam minden trükkel, ami csak elképzelhető, a büntetéstől kezdve a szép szóig, az ujjam beborsozásáig tényleg mindennel. semmi sem használt. ám egyszer csak valamelyik rokon halálosan rámijesztett azzal az "okossággal", hogyha ne hagyom abba, ki fogja húzni a fogorvos az összes fogamat, mert olyan csúnyán ki fog állni a fogsorom. na ez hatott! aznap este már emlékszem, nem vettem be az ujjamat. ekkor voltam 7 éves.
nem tudom, hány éves vagy, hogy még mindig szopod az ujjadat?
14.
Engem is, tudom is, hogy nem jó, nem is veszem a számba este, reggelre még is úgy ébredem!
Első vagyok. miután abbahagytam, egy ideig még velem is előfordult, hogy éjjel álmomban, tudattalanul bevettem a számba. (a szüleim mondták reggel) de az a lényeg, hogy most már tudatosan nem csinálod.
egyébként nem bántásból, de hogy-hogy csak ennyi idősen kezdtél róla leszokni? a szüleid nem cseszegettek téged miatta?
De cseszegettek...
Találtam megoldást.Másik ujjammal össze ragasztottam celluxszal éjjelre!:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!