Mitől érzem magam gyakran rosszúl?
2009 februárjában kivették az epehólyagomat, néhány hónapig utánna diétáztam, nem is volt semmi gondom. De egy ideje, főleg ugy 1 hónapja állandóan rosszul vagyok, legtöbbször este, éjjel. Hányingerem van, fáj a gyomrom, naponta 3x megyek wc-re (nem mindig van hasmenésem, de elég gyakran).
Nem diétázok már, de nem eszek fűszeresen, zsirosat. csak olajjal főzök. Meg is hiztam, 10 kg-ot 2 év alatt. Olyan mintha felborult volna az anyagcserém.
Kapcsolatos lehetnek a rosszulléteim az epeholyag hiányával? Megprobálok csinálni egy koplalos napot, meglátom mi lesz.
27/N
Köszönöm az eddigi válaszokat. A diétát én is betartottam 1-2 honapig, és olyan jol éreztem magam, és csinos voltam :)
Biztosan betett nekem ez a karácsonyi menü. Most 85 kg vagyok és 172 cm, ami azért sok.
Néha szinte ugy érzem magam, mint amikor még volt epém. lehetséges a petevezeték elzárodása, vagy akkor valoban meg van terhelve a májam, és a hasnyálmirigyem. 10 éve a hasnyálmirigyemmel is voltak gondok, begyulladt és akkor is hasonloan éreztem magam.
Orvoshoz nem szeretnék menni, egyenlőre, de az étrendemen változtatnom kellene, megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!