Mit jelent az a körülmetélés?
Férfiaknál:
A fityma eltávolítása. Nemi betegség esetén esedékes, pl.: fitymaszűkület. Egyes helyeken vallás miatt ez tradíció. A férfiaknak ez nem lesz később kihatással a nemi életre.
Nőknél:
A külső nemi szerv eltávolítása. Tradícióból végzik főként Afrikában, Ázsia egyes területein, de előfordul Ausztráliában és az USA-ban is. A legérzékenyebb részt, a csiklót vágják ki, fiatal lányokon végzik el. Altatás nélkül, konzervvel, késsel, vagy egyéb éles tárggyal. Veszélyes, a lányok elvérezhetnek, vérmérgezést kaphatnak és elsősorban hatalmas lelki traumát okozhat. Azért végzik el, hogy a lányok ne csalják meg a férjeiket. Direkt úgy varrják össze a sebet, hogy a nemi közösülés minél jobban fájjon a lánynak, a férfi pedig minél jobban élvezze.
A létező legundorítóbb barbár megjelölés.
Én is átestem rajta, az eredmény:
kiszáradt, foltos, kérges, érdes makk
cikkcakkos vágás
varratmaradványok (köszönhetően a Heim Pál főorvosának, tapsot neki)
és használhatatlan, ami a szexet illeti, nem érzek vele jóformán semmit, gyerekkoromban meg csúfoltak érte
Ennyi, ha valakinek még van kérdése, kérdezzen
Férfiaknál ugyanolyan barbár, undorító művelet, mint a nőkön
Nekem is csak a hátrányom volt eddig belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!