Körülmetélés vagy nem?
Kisfiút várunk, és nem tudok dönteni a kérdésben.
Sok helyen olvasom, hogy sokkal higiénikusabb a körülmetélés, mert a hímvesszőt könnyebb tisztán tartani.
Ezen túl mellette szól még az is, hogy a férjemet körülmetélték, nekem látványra sokkal esztétikusabb, szebb így a hímvessző.
A férjemet is pont a könnyebb tisztán tartás miatt metélték körül, de ő azt mondja, rám bízza a döntést. Én meg nem tudok dönteni.
Én tuti nem metéltetném körbe a gyermekem. Ez az ő döntése kell, hogy legyen. Ha ő idősebb korában úgy gondolja, hogy az jobban tetszik neki, kényelmesebb vagy akármi, akkor megcsináltatja.
De ha ti körülmetéltetitek, akkor azon nem tud változtatni.
És bizony Mo-n nem a körülmetélt az elterjedt és az általános. Nm lepne meg, ha gyerekként csúfolnák miatta.
szerintem is higiénikusabb a körülmetélés és nem lesz fitymaszűkülete a babának.
az én párom is körül van metélve,ha fiunk lesz akkor ő is.
bár kicsit én is tartok tőle.
A parod talan muszlim vallasnak a kovetoje?
Ne rogton a szuletesnel vegeztesd el a mutetet, hanem akkor, amikor mar 2 honapos lesz.
Erdemes megcsinaltatni, mivel valoban a gyermek meg nem fogja fel, hogy mi is fog tortenni, Te pedig legy eros, hiszen egy kisebb beavatkozasrol van szo.
A beavatkozas utan egy par napig fog sirogatni, de gyorsan rendbe jon, de az orvosi utasitasban ugy is benne lesz, hogy mi a teendo.
Ne felj, de varj 2 honapos korig!
Nem muszlim, semmi vallási oka nincs.
A szülei annak idején elvégeztették, hogy ne legyen semmi problémája, higiéniai okokból.
Utána olvasgattam most itt, és annyian írnak hegesedésről, dudurokról. A férjemé szép, semmi baja.
Lehet, hogy természetes lesz a számára, de az is lehet, hogy rengeteg hátránya lesz belőle. Még akkor sem tartom helyesnek, ha valaki vallási okokból csinálja. Legyen ez a gyerek döntése 18 éves kora után.
Gyerekek között dolgozok, egy-két gyereknél fordul elő ilyesmi (általában vallási okokból, sajnos, állandó csúfolódásnak vannak kitéve. A gyerekek nehezen fogadják el a másságot, és ha máshol nem, mosdóban, zuhanyzóban, stb. meglátják egymást.
Nekem is csak károm volt eddig a körülmetélésből
És nagyon ronda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!