Okoz gondot másnak is idegen helyen elvégezni a nagydolgot?
ühüm :$ nagyon rossz.
Én kolis vagyok. És mikor megyek ki wc papírral a budiba, mindenki tudja h kaksi lesz...annyira ég a fejem:( Pedig nem tudom miért...hisz mindenki csinálja...de akkor is.... mert büdi mert kaki....nem tudom...:S olyan gáz
meg barátomnál se megy:S fú...nagyon rossz...mert ugye elkezd megpuffadni a hasam, meg fáj is, és mondjuk ha lemegyek egy hétvégére, akkor már minden bajom van, alig várom hogy hazajöhessek:D tiszta rossz.
Nyáron megyünk táborba...5 nap....fú...nem tudom mi lesz velem:S:S
Ezek szerint sokan vagyunk így ezzel...Nekem abszolút nem a higiéniával van problémám... azt megoldom. És már mondhatni felnőtt vagyok, hiszen a 20-ast elhagytam már...de csak nem tudom kinőni.
A puffadás, hasfájás nálam is gond..és épp ezért nem tudom sokszor a barátokkal töltött nyaralást és hasonló több napos dolgokat élvezni mert az ez által okozott stressz tölti ki az időmet...ahelyett, hogy egyszerűen megoldanám, mint mások:)
Tényleg nincs ebben semmi ciki, hiszen ez így természetes...én ezzel tisztában vagyok...és mégsem megy...
Valaki ezzel már esetleg fordult orvoshoz? (mármint pszichológusra gondolok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!