Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okoz gondot másnak is idegen...

Okoz gondot másnak is idegen helyen elvégezni a nagydolgot?

Figyelt kérdés
Én sajnos képtelen vagyok rá. A maximum az a nagyon közeli rokonság. De sehol máshol. Ebből sajnos gyakran van problémám, szorulás formájában, és tisztában vagyok vele, hogy így előbb-utóbb ennél nagyobb problémáim is lehetnek/lesznek. Valami jó módszer van ennek a kiküszöbölésére? Valószínűleg ez fejben dől el, de egyszerűen nem bírom leküzdeni.
2010. dec. 28. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mi ?!
2011. márc. 12. 20:34
 12/16 anonim válasza:

ühüm :$ nagyon rossz.

Én kolis vagyok. És mikor megyek ki wc papírral a budiba, mindenki tudja h kaksi lesz...annyira ég a fejem:( Pedig nem tudom miért...hisz mindenki csinálja...de akkor is.... mert büdi mert kaki....nem tudom...:S olyan gáz

meg barátomnál se megy:S fú...nagyon rossz...mert ugye elkezd megpuffadni a hasam, meg fáj is, és mondjuk ha lemegyek egy hétvégére, akkor már minden bajom van, alig várom hogy hazajöhessek:D tiszta rossz.

Nyáron megyünk táborba...5 nap....fú...nem tudom mi lesz velem:S:S

2011. márc. 13. 15:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Ezek szerint sokan vagyunk így ezzel...Nekem abszolút nem a higiéniával van problémám... azt megoldom. És már mondhatni felnőtt vagyok, hiszen a 20-ast elhagytam már...de csak nem tudom kinőni.

A puffadás, hasfájás nálam is gond..és épp ezért nem tudom sokszor a barátokkal töltött nyaralást és hasonló több napos dolgokat élvezni mert az ez által okozott stressz tölti ki az időmet...ahelyett, hogy egyszerűen megoldanám, mint mások:)

Tényleg nincs ebben semmi ciki, hiszen ez így természetes...én ezzel tisztában vagyok...és mégsem megy...

Valaki ezzel már esetleg fordult orvoshoz? (mármint pszichológusra gondolok...)

2011. márc. 15. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én már mondogatom a páromnak...mert ahogy mondod sok sok közös dolgot elront ez a probléma..... :( és sokszor már szinte "csak" ekörül forog az életünk mielőtt menni kell valahova......szerintem már ő sokszor annyira stresszel emiatt, hogy pont ott jön rá, ahol nem tudja elvégezni a "dolgát", így ezzzel elrontja a saját és a közös programjainkat is.... :(
2011. márc. 16. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is gyarapítom a tábort:S Kint voltam angilába 9napig és egyszer sem mentem el mikor hazaértem fuu:) :S nagyonrossz még itthon is meggoldva megyek el...:(
2011. márc. 20. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
*meggondolva.bocsi:)
2011. márc. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!