16évesen normális az a vérnyomás és pulzus?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 50kg általába 110 / 75körül szokott lenni a vérnyomásom, a pulzusom pedig 100 felett mindig .. általába olyan 95és 120 között..az nem éppen jó igaz?2010. dec. 25. 00:18
1/7 anonim válasza:
a vérnyomásod normális...a pulzusod viszont télleg nem éppen alacsony:S
2/7 anonim válasza:
Mikor méred? Kávé,cigi,energiaital,kóla stb?
Ha nyugalmi helyzetben méred,és nem fogyasztod a fentebb leirtakat ,akkor egy kardiológiai kivizsgálást megér. 95 még belefért,van aki ilyen tipus és szaporább a pulzusa. A 120 nyugalmi helyzetben már sok.
Sportolsz valamit? Terhelésnél meddig megy fel és mennyi idő alatt áll vissza az alapértékre? Ezek nagyon fontosak,ezért javaslom a kardiológiát ott cisnálnak UH-t és terheléses EKG-T
3/7 A kérdező kommentje:
mindig annyi..ha nem csinálok semmit akkoris ha éppen felkelek ..rendszeresen nem sportolok de szoktam futni és kézi labdázni:D
2010. dec. 27. 21:18
4/7 anonim válasza:
Még egy kérdés... nyugodt természetű vagy, vagy pánikos, ideges, stresszes természetű? Ugyanis ez befolyásolja elég nagy mértékben
5/7 A kérdező kommentje:
általában nyugodt vagyok..mondjunk nagyon könnyen feltudják lőni agyam akkkor nagyon ideges vagyok :D de általában nyugodt
2011. jan. 3. 17:50
6/7 anonim válasza:
Értem.. hát sztem menj el orvoshoz, nem tudok mit mondani.. sajnálom;(
7/7 anonim válasza:
Ezt hívják orvosi nyelven sinus tachicardiának. tessék elmenni egy orvoshoz, mert túldolgozik a szíved, és a későbbiekre nézve egyéb szövődményei is lehetnek. Egy kis gyógyszerrel nagyon jól kezelhető és a későbbiekben el is hagyhatod. DE mindeképp menj el kardiológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!