160-180/70-90-es vérnyomás 130-150espulzusal az normális sex közben? Utána visszaáll.20éves vagyok. Egyébként jo szokott lenni a vérnyomás.
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 21:02
1/6 anonim válasza:
A partnered mit szólt, hogy közben mérted a vérnyomásod? :D Normális, hogy közben megemelkedik, hiszen az egy erős izgalmi állapot. A baj akkor kezdődik, ha nem áll vissza a normálisra. ;D
2/6 anonim válasza:
Ez komoly,hogy Magadra kötötték egy vérnyomásmérőt? Amúgy elsőnek igaza van, még jó, hogy normális...
3/6 anonim válasza:
EZ MEKKORA POÉN MÁR!!! XD XD :D :D :D ezt én is kipróbálom, szex közben vérnyomást mérni!!!!!!!!!! haha :D
4/6 anonim válasza:
ezt ugye nem mondod komolyan nem hallottál te még olyanról hogy az ember ha fizikai munkát végez akkor megemelkedik
amugy azt ne mond nekem hogy méred a vérnyomásodat szex közben mer ha igen akkor te 1 elég nagy állat vagy az bizti
6/6 anonim válasza:
XD mennyit tudok röhögni ezen az oldalon!
Egyébként igen! normális.
Ha legalább 20 percig van ilyen pulzusod, akkor az egy gyengébb aerobic edzésnek felel meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!