Kvarclampa hatasossaga?
Sziasztok
elore bocsi az ekezetek miatt, sajna nem tudom mashogy megoldani, muszaj vagyok igy irni...
Kerdesem a kovetkezo, van itthon kvarclampa, minden masnap hasznalom a borom kezelesere, egy picit pattanasos, de nem veszes, inkabb csak miteszerekrol lenne szo.
Minden egyes hasznalata utan masnap teljesen "megerik" az osszes {eleg aggasztoan nez ki utana az arcom}, utana lekezelem stb.
Mikor varhato mar kb. gyogyulas? Rendesen megernek a miteszerek nyomhatova valnak, 1 2 honap mulva elkepzelheto, hogy tiszta, miteszertelen lesz az arcom?
elore koszi, kellemes unnepeket mindenkinek!
Értem én, de mégse hagyhatom, hogy teli legyen a képem...
Amúgy mondom nem vészes , de ha van egy-kettő, az eléggé látszik, mitesszer.
Kedves! Nagy a különbség a pattanás és a mitesszer között. Régi ez a bejegyzés, lehet, hogy már máshonnan meg is tudta.
A mitesszer kis fekete tetejű csírcsík, amely elég mélyen beágyazódig a bőr mélyebb rétegei felé vezető csatornácskájába. Ezeket gondosan, megfelelő előkészítés, bőrpuhítás, stb után eltávolítjuk. A helyét pórus összehúzóval kezeljük, fetőtlenítjük és meditálunk. Nagyon fontos a belső tisztítás, amely fölöslegessé teszi a további fekete tokok tárolódását, amely megszabadít.
A pattanás valóban egy egész életen át meg-meg jelenik kit űntetett helyeken. Személyenként változik, hogy hol? Arc, hát vagy máshol.
Sokat javít a táplálkozás, zsír szegény, hús szegény, egészséges életmód. Javít a helyes bőrápolás is. Lehet fogkrémmel kezdeni reggel, kendőzni egy alapozóval nappal, és várni arra, hogy múljon éjjel. Egyébként nyom nélkül eltűnik innen, majd feltűnik amott. Ha nem túl nagy a mennyisége, akkor ezzel élünk, és néha nevetünk, hogy nem múlik el rólunk a serdülő kor (ami ezt előhozta : )
A quarz lámpa gondos, figyelmes, óvatos használatát pártolom, csírátlanító, fertőtlenítő, és egyéb előnyös hatása miatt.
Muzyka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!