Létezik a gyomorkorgás?
Figyelt kérdés
Még anya azt mondta h nincs olyan h azért korog a hasam mert éhes vagyok....hát nem tom reggel szokott korogni ha nem eszek semmit....2010. dec. 23. 16:24
2/4 szamóca. válasza:
aztér hallod h kkorog, mert ha üres, akkor hangosabb a bugyogás:D
3/4 anonim válasza:
De kurv@ okos vagyok, hogy tudom használni a google-t!
Vagy csak te vagy baromi lusta???????????,,
"Étkezés közben az étel a nyelőcsövön át lejut a gyomorba. Ott összekeveredik a gyomorsavval, és pépes állagú lesz.
A gyomor erős izmai újra és újra átgyúrják, hogy a tápanyagok kioldódjanak belőle, és elkeveredjenek a gyomorsavval. Ha a gyomor üres, összehúzódik, és levegőt présel a bélbe. Ilyenkor halljuk a korgó hangot."
4/4 anonim válasza:
Ez a néphit, jah, hogy akkor korog, ha éhes vagy.
De persze, biztos nem ennyire egyszerű a kapcsolatuk. Nálam mintha a fáradtság is közrejátszana, de az biztos hogy ha jól bekajáltam akkor nem korog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!