Ciki a gyomorkorgás? Hogyan lehet megszüntetni, ha az ember órán van és nem ehet nem ihat?
Mi az hogy a tízórai a 2. óra után van?
Nem akkor eszel amikor akarsz vagy mi?
Attól még lehet enni ezt azt az elsőben is.
Kezeddel szorítsd le a hasad egy kicsit.
18.56-os
Te ezt most komolyan mondod?
Te nem mertél enni az első szünetben vagy mi?
Igen nálunk is kivan jelölve egy szünet, ami hosszabb mint a többi, és ezt szokták uzsonnaszünetnek hívni, de miért kéne pont akkor enni?
Nem akarom minden egyes szünetben tömni a fejemet.Nekem az első szünet utáni evés túl korai, a második a megfelelő. Ha jól emlékszem, régebben, amikor a suliban adták a tízórait(mert nem otthonról vitt kaja volt), az is 2. szünetben volt.
Ahova én járok (gimi),ott az ebéd hivatalosan csak 6. óra után van a gimiseknek,kivétel, ha nincs 6. óra.(6. óra vége:13:10)Úgyhogy eddig valahogy ki kell bírni,mivel én nem akarok pénzt költeni a büfében,mint ahogy sokan megteszik.
Nem tudom mit liheged túl, hogy mikor eszel.
Elég bekapni az első szünetben egy kis csokit és már nem is korog a gyomrod. Se nem drága, se nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!