Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ciki a gyomorkorgás? Vagy az...

Ciki a gyomorkorgás? Vagy az efféle hangok kiadása?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy fura a kérdés, de nekem minden ciki, úgyhogy nem tudom mi nem ciki.
2010. júl. 18. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem túl kellemes társaságban, de szerintem nem is olyan ciki, mint amikor valaki elpukizza magát vagy böfög :)

Ez egy kategóriában van a csuklással szerintem.

2010. júl. 18. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:

hát én is minden ilyesmit cikinek érzek:S

de mmikor belegondolok így ,akkor nem az

gondold csak el: te mennyire reagálod le ha melletted vhol mikor cösnd van korog vkinek a hasa? ugye h kb lesz*rod?:D

2010. júl. 18. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tizenéves tudatlanok tartják cikinek az ilyesmit.Én 26 éves lány vagyok,és súlyós bélfertőzésem van,állandóan kortyog a hasam,és ráadásul sokat pukizok.Ez van.Egyszer tartottam vissza,mert társaságban voltam,és a mentő vitt el.Akinek még nem volt ilyen,az el sem tudja képzelni,milyen pokoli fájdalommal jár ez.Ráadásul a korház látogatásakor,mondták az ismerősök miért tartottam vissza.Ha kultúrált társaságba jársz,azok megértik.
2010. júl. 18. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! van amikor az van, hogy olyan morgó szerű hangot adok ki. fogalmam sincs mi lehet. de nagyon idegesít.
2010. júl. 18. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én vizsgákon érzem mindig cikinek, mikor a néma csöndbe belekorog a gyomrom rendszeresen... Aztán rájövök, hogy mindenki másnak is, csak az ember észre se veszi, mert éppen azzal van elfoglalva, hogy a saját korgó gyomra miatt idegeskedjen :D Szóval szerintem nem kell túlmisztifikálni, megesik az ilyesmi, aki cikinek tartja, az pózer és hipokrita, mert tuti, hogy vele is megesett már...
2010. júl. 18. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem is hangoskodik a gyomrom..nemtudom mitöl..de apum aztmondta h csak azért mert müködik a gyomor..engem is zavar kicsit amikor suliban,villamosban,metróban vagyok,s olyan csend van.. :D

anyumnak meg egész nap mortyog.öt nem idegesiti. :D

egy 16éves lány :)

2010. júl. 19. 09:24
 7/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 19. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

hát van ilyen :D

megint a 16éves csajszi :D

2010. júl. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!