Mitől tudnék elaludni könnyebben?
Nekem meg pont az a gondom,hogy nagyon hamar elalszom, aztán kb. 2-3 körül felkelek és van,hogy másfél órán keresztül is nézem a plafont. Bár másnap szerencsére annyira nem vagyok fáradt, mert min. 6 órát így is alszom. Amire viszont rájöttem,hogy nem szabad felkelni. Ha felébredek és nem tudok visszaaludni, akkor nézelődöm. Vagy gondolkodom,hogy mit kell holnap megcsinálni stb. Van így is,hogy kb. másfél órát fent vagyok, de nem érdekel. Tudom,hogy úgy is visszafogok aludni. Eddig mindig sikerült is. Viszont múltkor felkeltem gépezni, na egész reggelig fent voltam. Szóval inkább bámulom a plafont egy órán át, de legalább elalszom!
Most én is azon kísérletezem,hogy hogy aludjak el később. Az a gond, hogy már 9 körül leragad a szemem.
azért az antihistamint írtam mert az nem káros. Nálamnál sokkal okosabb emberek mondták, akik ezt oktatják orvosi egyetemen.
Jó annak aki kevesebb alvással is elvan, de ez is egyénfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!