Mik lehetnek a pici csomók a nyakamon?
Figyelt kérdés
A nyakamon,jobb és baloldalt is ilyen pici,borsó méretű kis csomók vannak. Nem mindig szoktam kitapogatni őket,de nagyjából állandóan ott vannak. Mondjuk nekem a mandulám is mindig érezhető,kicsit mindig be van gyulladva. Normálisat ezek a kis csomók?2010. dec. 22. 18:11
1/8 anonim válasza:
Szerintem ezt hívják annak, h csomós a nyakad...Ki kell maszírozni a csomókat.
3/8 anonim válasza:
Nekem is van 1 meg a vállamnál még 1 az nagyobb mondjuk.
Lipómának hívják jó indulatú elváltozás.
Szóval amit kitapogatunk az 1tok amiben fehér váladék v mi van.
Ezt persze kinyomni nem lehet csak kivágni.
1x pengével kiakartam szedni a vállamból de ömlött a vér belőle így hagytam inkább.
18/F
4/8 anonim válasza:
Pfh... az előző válaszok...
Azok ott nyirokcsomók, és ha beteg vagy, megduzzadnak akár kétcentisre is. Semmi kóros.
5/8 anonim válasza:
18.23 basszus ez elképesztő... ennyi hülyeséget, mint az elsők... Nyirokcsomók kérdező, ne parázz. Ha vékony alkat vagy, akkor abszolút normális, hogy tapinthatóak. Amíg nem fáj, nem nagyobb 1-2 centinél, és "ugrál" ha tapintod, addig nincs gond. Találsz a lágyékodban is, a köldököd alatt jobbra és balra, a combtőnél. FŐleg ha valaki vékonyabb alkat, akkor tapinthatóak a nyirokcsomók, illetve természetesen különböző enyhébb betegségeknél is, pl. megfázás, bedagadhatnak. Mandulagyulladásnál úgyszintén, stb.
6/8 anonim válasza:
És miért nekem basszusozol, én is azt mondtam, hogy nyirokcsomók, nem? o.o
7/8 anonim válasza:
19.03 ne légy szőke! :D Egyetértésből basszusoztam, ez olyan, mint a pfffff. Okés? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Ááá,köszönöm. :D
Nem vagyok vékony alkat,és mondjuk most nagyon beteg is vagyok/voltam a héten,fájt a torkom köhögök,most egy kicsit több csomót érzek. De ugrálnak,meg nem fájnak,szal akkor jó.. :D
2010. dec. 24. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!