A cipőm okozhat mérgezést?
Figyelt kérdés
A problémám a következő: Mindig amikor az egyik cipőm van rajtam rosszul érzem magam. Csak egy idő után jelentkezik a rosszullét, ilyen szédüléses, ájulásérzéses, fejfájós dolog. Amikor megvettem befújtuk ilyen bőrvédővel (mivel abból van), esetleg ehhez lehet köze. Az segít ha felvétel után megmosom a kezem, akkor nem szoktam annyira rosszul lenni. Lehet valami baj vagy csak beképzelem? Ha ez még számít a cipőmön megjelentek szürke foltok is!2010. dec. 21. 18:40
1/2 gyuribacsika válasza:
Valami allergia amiről eddig nem tudtál?A mai világban semmi sem kizárt minden mesterséges alapokon nyugszik.
2/2 anonim válasza:
nem nyomja a lábad? az is lehet, hogy egy rossz végződést nyom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!