Lehet, hogy skizofrén? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Barátnőm nagy társaságban általában félrevonul. Beszélget az emberekkel, de felszínesen, rajtam kívűl még 1 barátja van. Elmondta nekem, h időnként úgy érzi, mintha egyesek összeesküvést szőnének a háta mögött(mondjuk ennek lehet alapja, mert azok, akikről ezt gondolja, nem kedvelik). Azt is mondta, úgy érzi, mintha az érzelmei nem lennének olyan erősek, mint régen(sztem ennek oka lehet, h 1 év alatt 3 hozzá közelálló személy halt meg), és néha dührohamai vannak, kiabál, és becsapja az ajtót. Sokszor lehangolt, üresnek érzi az életét, máskor meg vidám. A suliban nehezen koncentrál az órákon, és úgy érzi, orvoshoz kéne mennie, de nem mer, mert nem akarja, h elmebettegnek bélyegezzék. Próbálom rávenni, h menjen el...nektek mi a véleményetek, lehet h skizofrén? Most olvastam errőől, és illik rá néhány dolog.2010. dec. 3. 21:30
1/5 anonim válasza:
ez biztos hogy nem skizofrénia, az nem ilyen. inkább "csak" kamaszkori depresszió lehet, a tünetek szerintem erre vallanak.
2/5 anonim válasza:
A skizofrénia nem ilyen ne aggódj.
3/5 A kérdező kommentje:
hát az sem jó :S ...mondjuk neki nincsenek hallucinációi, és nem akar öngyilkos lenni
2010. dec. 3. 22:00
4/5 anonim válasza:
biztos, hogy nem skizofrénia.
valamiféle depresszió lehet, max egy pszichológussal kéne elbeszélgetnie, de lehet, hogy el fog múlni idővel, nyugi..
5/5 anonim válasza:
szerintem inkább csak szorongás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!