Miért hiszik azt sokan, hogy jobb ellátásban lesz részük, ha magánorvosnak fizetnek? Hogy a magánorvosok jobbak?
18:08
Megértem a problémádat, mert én hasonló cipőben járok, csak én a pajzsmirigyemmel; mikor teherbe estem az említett "ürge", aki a nőgyógyom volt, már egyszer el akart hárítani, máshoz küldött terhesgondozásra - gondolta túl nagy falat vagyok neki a hormonproblémáim miatt - de akihez küldött egy arrogáns rosszmodorú fickó volt, inkább visszamentem hozzá.Eleinte csak nézett UH-on, illetve egy méréses UH-ra el is küldött, 17 hetesen, azóta eltelt 10 hét, folyamatosan laborba küldözött vérvételre, de hogy magától 1x mondta volna, hogy nézzük meg a kicsit, rendesen fejlődik-e, á, felejtsd el.Most vagyok 29 hetes, de egy darab mérést nem csinált, holott folyamatosan kéne ellenőrizni, főleg a koponyját, mivel jelenleg is hormonkezelés alatt állok, hormongyógyszert szedek, de semmi.
Amikor rékérdeztem, hogy elvállalná-e a szülésemet, kerek perec megmondta, hogy nem, mert ha szüléskor valami komplikáció adódik a hormonkezelésem miatt, akkor ő nem vállalja a kockázatot.Na, köszi szépen, olyan szinten "megnyugtatott", hogy akkor kerestem másik orvost.Vele még nem találkoztam, jövő héten megyek hozzá először, de nagyon tudom remélni, hogy minden rendben lesz, ami felett ez a régi felületesen elsiklott.
Bocs, kérdező, hogy OFF-oltam, de a saját esetemmel is szemléltetni akartam, hogy miért van gyakran rákényszerülve az ember arra, hogy fizessen az egészségéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!