Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kell néha ilyen gyakran...

Miért kell néha ilyen gyakran vécére mennem?

Figyelt kérdés
Általában normális időnként járok vécére (nagydologra gondolok), viszont néha nem. Pl a mostani hétvégét együtt töltöttem a csapatommal (most nem lényeg, hogy milyen csapat),nem is aludtam itthon, nagyon jól éreztem magam, viszont nagyon sokszor, naponta 2-3 szor kellett vécére mennem, pedig nem ettem többet, mint egyébként. Ilyen nem gyakran történik, de pl. tavaly egy hetet töltöttem velük táborban, és akkor is naponta többször kellett mennem. Nem tudom, hogy miért van ez, hogy amikor olyan társaságban vagyok huzamosabb ideig, akikkel szeretek lenni, és jól töltjük az időnket, akkor ez van. Mitől lehet?
2010. nov. 21. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert ezeken az alkalmakon össze-vissza eszel mindenfélét. Nyugi teljesen egészséges vagy.
2010. nov. 21. 22:55
 2/2 anonim válasza:
szerintem is az a gond, hogy össze vissza eszel. Legalábbis velem akkor van ilyen
2010. nov. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!