Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mibajom lehet? Szörnyen csíp...

Mibajom lehet? Szörnyen csíp és gyakran kell mennem wc-re.

Figyelt kérdés

Amióta felkeltem azóta kb. 10 percenként járok wc-re mert úgy érzem pisilnem kell, a vizeletem is nagyon csíp. A menzeszem most van múlóba már csak 1 max 2 nap és teljesen vége.

Nem értem miért, mert máskor ezt még sosem csinálta. Holnap valószinűleg elmegyek orvoshoz, de ilyennel nőgyógyászhoz vagy kezelő orvoshoz kell menni??? :S

Köszönöm a segitséget.

L/17

2011. jan. 9. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg felfázás, inkább nőgyógyászhoz menj.
2011. jan. 9. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem felfáztál! Fürödj ma sós forró vízbe és igyál kamilla teát! Egy próbál megér ártani nem fog!

Jobbulást! :)

2011. jan. 9. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászhoz vagy urológushoz kellene menned, ha felfázás, bármelyikük kikezel. Ha a menstruációd is fura, vagy viszket, szagos, vagy folyásod volt mostanában, akkor az urológus felejtős, akkor mindenképpen nőgyógyász.
2011. jan. 9. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Antibiotikummal kezelendő! Holnap orvos! Első körben a háziorvos is megteszi, aki kérni fog egy vizeletmintát valószínű. Sajnos a menzesz alatt védtelenebbek vagyunk. Az antibiotikumtól fél nap után is már sokkal jobb lesz.
2011. jan. 9. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok! Próbáld ki amit írtam nekem szokott segíteni! Ha nem válik be menj orvoshoz minél hamarabb!
2011. jan. 9. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Tele van bacival a vizelete! Nem kéne várni az orvossal, mert könnyen feljebb mehet a fertőzés és eléri a veséit is.
2011. jan. 9. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugy gondoltam, hogy holnap menjen orvoshoz ha nem lesz jobban!!!! A minél hamarabból szerintem ez derül ki! De mivel vasárnap nincs orvos így egy próbát tehet a régi házi praktikákkal, hátha jobban lesz! Egy kis kamilla tea meg sós fürdő nem ártott még senkinek!
2011. jan. 9. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze, ezek jó dolgok, csak éppen menstruál. így marad a sok folyadékfogyasztás (kamilla, kakukkfű tea tényleg szuper)és holnap a doki.

Jobbulást!

2011. jan. 9. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Esetleg vese melegítő? Az is jó szokott lenni!

Jobbulást!

2011. jan. 9. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Jobban vagy már???
2011. jan. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!