Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire rosszul? Sürgős

Figyelt kérdés
Szédülök, iszonyatos hányingerem van, hőemelkedésem, és annyira gyorsan ver a szívem, hogy levegőt is alig kapok...Mi ez?
2010. nov. 20. 21:21
 1/9 anonim válasza:
Menj el egy orvoshoz, ha nagyon rosszul vagy, hívj mentőt, itt nem kapsz szaktanácsot.
2010. nov. 20. 21:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom eldönteni, hogy hánynom kell-e, vagy f.sni...
2010. nov. 20. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hányós hasmenéses vírus valszínű, de egyedül semmiképp ne indulj el orvoshoz, valamelyik családtagod kisérjen el kórházba .... javaslom még a hideg zuhanyt a hőemelkedésre és szellőztess ki a szobában hátha elmúlik a hányingered!
2010. nov. 20. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha hőemelkedésed van, akkor nincsen komoly bajod. Mégis, volt valamilyen előzmény?
2010. nov. 20. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem feküdj el, takarózz be, nézz egy filmet. És ha holnapra nem leszel jobban, akkor orvos.
2010. nov. 20. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem, langyos-hideg vízzel zuhanyozz le..vegyél be lázcsillapítót, búj be az ágyadba.igyál jó sok meleg teát..

de ha hánytál már..vagy ha úgy érzed kell vigyél be valamit..amibe tudc..mert nincs annyi időd, h rohanj gyors wc.re..:(

2010. nov. 20. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:

szia!

Nem ittál sok tejet?

Én akkor vagyok mindig így, vagy amikor megvan,és görcsöl a hasam.

2010. nov. 20. 22:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Na reggel van. Nem, nem ittam tejet, utálom amúgy, maximum kakaóként iszom meg. Ügyelet ebben a faluban hétvégén nincs, esetleg holnap délelőtt tudok orvoshoz menni, most is iszonyat hányingerem van, éjjel alig tudtam aludni...:S 1 hónap alatt ez a második eset, hogy ezekkel a tünetekkel döglődök itthon. Múlt hónapban 2 napot kórházban is eltöltöttem ezek miatt :S Most meg már fáj a torkom is.
2010. nov. 21. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha kórházban is voltál, csak megvizsgáltak, és mondtak valamit, nem?

2010. nov. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!