Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Én 16 évesen, ha 2-3 naponta...

Én 16 évesen, ha 2-3 naponta megiszok egy-egy doboz Red Bull-t, akkor lesz valami bajom vagy ennyi még belefér?

Figyelt kérdés

ma 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Felgyorsult anyagcseréd lesz ami fokozza az őssejt regenerációt és genom mutációt, pár év múlva kezdetleges szárnyaid is nőhetnek.

Egyébként,

Növeled a szívinfarktus kockázatát, már heti egy dobozzal is.

ma 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Én simán rátetetném a 18-as korlátozást ezekre a xarokra. Ártalmasok. Láttam már 16 éves kislányt szívritmus zavarral kórházba kerülni .... amúgy a szagát sem bírom. De azt megfigyeltem, hogy minél egyszerűbb lélek valaki, annál nagyobb valószínűséggel issza tömegközlekedve ezt a remek fost.
ma 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátnőm régen napi 4 dobozzal ivott átlagban. (Mármint a 250ml-st, a fél literesből 2-t) Neki extrán magas a vérnyomása és a pulzusa is, de nem csinált vele semmit az energiaital, mára már csak napi 1 dobozzal iszik. Ismertem olyat is, akinek komoly szív problémája volt, papírja is volt róla, hogy napi 4 órát dolgozhat maximum. Aztán mikor én is azon a helyen dolgoztam, mint ő, a főnök mondta, hogy cigi mellett energiaitalozik. Amúgy asztmás is volt. És neki nem ettől alakult ki. Ismerősi körömben senkinek nem lett baja tőle, pedig sok "horror" sztorit hallani erről.
ma 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 16-17 éves koromtól kezdve kb. a húszas éveim közepéig kávéval vittem be rendszeresen kb. ugyanennyi koffeint a szervezetembe. Most vagyok 35, és már jó pár éve olyan durva koffeinérzékenységem van, egy pohár kólát se tudok úgy meginni, hogy ne okozzon erős hasmenést és pulzusnövekedést. Nem azt mondom, hogy ez törvényszerű és te is 100% így fogsz járni, de amint látod, esély az van rá.
ma 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy csésze kávéval sem ártanál többet magadnak, de legalább nem szólnának meg érte, hogy miért iszod azt a "szärt". Ha már ilyeneket iszol legalább ne a legdrágábbra szórd el a pénzedet...

Én nem iszom a kávét, mert nem szeretem, de napi 1-2-3 250-est megszoktam inni, de van, hogy napokig, hetekig semennyit. 42 éves vagyok, nincs magas vérnyomásom, és a koffein sem élénkít benne, de jól esik, próbáltam keresni mást, de az ugyan ekkora kiszerelésű üdítők nem ízlenek és drágábbak is...

Az, hogy kell-e neked vagy sem, azt csak te tudod eldönteni. Ha nem érzed, hogy a koffein ébren tartana, akkor inkább ne szokj rá. Hogyha mégis, akkor próbálj meg mértéket tartani, és ne víz helyett igyad, mert nagyon sok fiatal ott baxa el, hogy úgy issza, mintha víz lenne. (persze vizet meg csak max a wc-ben lát) Azt, hogy lesz-e tőle valami bajod senki sem fogja tudni megmondani.

ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!