Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A Red Bull mennyivel jobb,...

A Red Bull mennyivel jobb, mint az olcsó energiaitalok?

Figyelt kérdés

jún. 4. 00:26
 1/10 anonim ***** válasza:
27%

Sokkal érezhetőbb a hatása, mint egy más típusú energiaitalnak.

Persze mindenhez hozzá lehet szokni, de azért a redbull az tényleg energiaital és nem ízesített izé. :)

jún. 4. 00:40
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Semmi különbség nincsen. Ugyanannyi koffein van red bullban, mint a többiben is.

Fel akarsz pörögni? Vegyél egy black bloodot biotechben. Lehet készen kis üvegben is kapni, meg kis egy adagos zacskóban. Azt te kevered be. Legjobb ár nyilván ha egy egész tégelyt veszel, és akkor még ráadásul akkora adagot csinálsz, amekkorát akarsz. Mondjuk nem ajánlott az 1 adagot (400 mg koffein) túllépni.

jún. 4. 02:29
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Alig drágább, mint egy redbull, és majdnem 5x annyi koffein van benne. A többi jó kis hatóanyagról, nem is beszélve.

jún. 4. 02:31
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

[link]

Ha jól emlékszem ebben van 30 vagy 40 adag. 1 adag 5x erősebb, mint wgy redbull. 7000 forintért. Hány forintba kerül 40 redbull?

Ne azt a fost idd. Ez még tele van vitaminokkal meh más tápkiegekkel is ráadásul.

jún. 4. 02:34
 5/10 A kérdező kommentje:
De ez nem nagyon káros így, hogy 5x annyi koffein benne? Kóstoltam már edzés előtti pörgetőt, ezeknek amúgy borzalmas íze van. Az energiaital legalább finom.
jún. 4. 02:54
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Miért, az energiaital nem káros?

Egyébként amit linkeltem, az finom. Én se bírom meginni a 90 százalékát ezeknek a kondis vackoknak. Se a fehérjeporokat, se a bcaat. Csak az erdei gyümölcsös kreatin pezsgőtablettát, és ezt a kékszőlős, vagy kólás pörgetőt. Egyébként meh ha túl tömény, akkor keverd be több vízbe és kész.

Vegyél egy kis üveget, 690 forint, és húzd le, 2 részben.

jún. 4. 03:03
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szinte semennyivel, marketing viszi a nevét.
jún. 4. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egészség a szempont akkor nem hinném hogy lényeges különbség lenne a márkák között. Az energiaitalban a koffein és a cukor a lényeg, az benne van mindkettőben ugyanúgy. Természetesen csak mértékkel ajánlott fogyasztani.

Ha ízre kérdezed, akkor ez elég szubjektív. Vegyél egy Red Bullt és kóstold meg. Véleményem szerint jobb a Red Bull, de nem éri meg az árát. De ha alkalmilag fogyasztod, akkor az is lehet hogy neked simán belefér hogy drágább. Számomra ár-érték arányban illetve az ízválaszték terén is a Monster a top, utána a Hell.

jún. 4. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:
A szárnyakkal, amiket ad.
jún. 10. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a lényeg:

- a víz mint a többiben

- a szénsav megint ugyan az

- én egyedül a hell energit tudom, de az ugyan azt a tuti frutti alap kivonatot használja (németből hozzák, láttam gyűjtő fuvarozonál) mint a redbull, innentől kedve igazából csak az iz anyag a cukor mennyisége és minősége meg a koffein szint az eltérés alapvetően, na meg a dupla ár

jún. 12. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!