Miért gyűlölik a pedofilokat?
A pszichopata belezős gyilkos is csak beteg. Igazából puszit érdemel a homlokára, nem?
Amúgy meg KI A BÜDÖS FRANCOT ÉRDEKEL, hogy nem tehetnek róla? Selejtek, nem valók a társadalomba mert nem tekinthetőek 100%-os embereknek. Az ilyen nem ember, de még csak nem is állat, mert azok sem tesznek ilyesmit. Csak a liberalizmus vívmánya, hogy a társadalomnak a sok beteg férget tolerálnia kell.
Én az evolúcióban és természetes kiválasztódásban hiszek, és ez alapján én halálbüntetéssel jutalmaznám a pedofilokat. És rohadtul nem érdekel, hogy tehetnek-e a bajukról, mert ettől még semmi joguk másokat tönkretenni. Az ilyeneket likvidálni kell, nem tolerálni.
21/L
Ha te tudod magadról, hogy beteg vagy, akkor miért nem kezelteted magad? ha egyáltalán lehet kezelni az ilyet.én nem tudom azt elképzelni, hogy valaki pedofil létére normális családot alapít, és csak az érett asszonyra néz rá...
mivel betegségről beszélünk, "tünetei" is vannak.
"Én az evolúcióban és természetes kiválasztódásban hiszek, és ez alapján én halálbüntetéssel jutalmaznám a pedofilokat. És rohadtul nem érdekel, hogy tehetnek-e a bajukról, mert ettől még semmi joguk másokat tönkretenni. Az ilyeneket likvidálni kell, nem tolerálni."
Gyönyörű mondat. Én sem mondhattam volna szebben.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!