Miért gyűlölik a pedofilokat?
Figyelt kérdés
Nem tehetnek a betegségükről és nagyobb részük ártalmatlan.2010. nov. 10. 16:21
1/56 anonim válasza:
Igazad van, tolerálni kellene a betegségüket és heti egy gyermeket felajánlani nekik szexuális célból.
2/56 anonim válasza:
Szerintem ezen a kérdésen még gondolkozzál!
3/56 anonim válasza:
én nem gyűlölöm őket, de beraknám a farkukat egy párizsiszeletelőbe^^
4/56 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: ugyanolyan emberek, mint bárki más. Nyilván nem szexelhetnek gyerekkel, ahogy senki sem.
2010. nov. 10. 16:27
5/56 anonim válasza:
Egyáltalán mi az hogy pedofil? Múltkor egy f*** beszélt a TV-ben és 18 éven aluliakról beszélt hogy ez meg az.A törvény úgy szól hogy 14 évet betöltött személy avval ül közösen akivel akar. Akkor marhája miről beszélt?
6/56 anonim válasza:
Ha elméleti síkon nem tudod felfogni, akkor majd megérted akkor, amikor a három éves kislányod a nagyméretű játékmackóján mutatja meg, hogy hova ad neki puszikákat a szomszéd bácsi.
7/56 anonim válasza:
én nem szeretném ha pl a lányomat zaklatná egy pedofil fsz:D
8/56 A kérdező kommentje:
Pedofil: aki szexuálisan vonzódik serdületlen gyerekekhez.
Ebben nincs benne pl. az, hogy gyerekeket ront meg. (Ami undorító és megengedhetetlen.)
A média gyakran összevissza mond mindent.
2010. nov. 10. 16:32
9/56 anonim válasza:
majd ha lesz gyereked és olyan 4-5 éves korában blowjobolni fog egy palinak te is gyűlölni fogod
de lehet hogy teis egy 50 éves pedofil beteg elméjű állat vagy aki a neten éli ki a perverzióját elnézés betegségét... szánalom
10/56 anonim válasza:
pedig jó büntetés lenne a rossz gyerekeknek, ha elvinnék őket pár napra a csunya-bácsikhoz vmi intézetbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!