Miért gyűlölik a pedofilokat?
Nem pedofil, csak türelmetlen :)
Na de a viccet félretéve nem mindegy, hogy pedofil alatt mit értünk. Sokan itt a fiatalkorúak felé irányuló vonzalmat gondolják (ez nem is annyira gáz, mert egy 30-as férfinak miért ne jöhetne be egy 14-16 éves csaj, aki ráadásul simán kinézhet 20-nsk). Az igazán "beteg" pedoknak azonban a kisgyerekek jönnek be. Ezen viszont nincs mit magyarázni. Egy gyerek még ártatlan, könnyen befolyásolható és ezt kihasználni nagyon gusztustalan dolog.
most önmagadat szeretnéd feltüntetni jó pedofilnak, aki beteg, de küzd az ellen, hogy megrontson ártalmatlan életeket lelkileg és fiziailag?
nem fogsz pozitív választ kapni pedofília témában. Az tény, hogy a pedofília egy betegség..de én akkor is a halálbüntetésre voksolnék velük szemben. ugyanis miben más az, hogy valaki gyilkol vagy valaki egy 4 éves kisgyermeket megront? számomra ugyanolyan büntetendő mindkét dolog.az a gyerek tovább él olyan lelki nyomorúságban, amelyet egy normális ember szerintem fel sem tud fogni csak elképzelni...
egy távoli ismerősöm öngyilkos lett pár évvel ezelőtt. azt tudtam, hogy gyerekkorában megerőszakolták és a mai napig biztos vagyok benne, hogy ezen gyerekkori emléknek köze van az öngyilkosságához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!