Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mérem okosórával a pulzusom....

Mérem okosórával a pulzusom. Eddig mindig pontos eredményeket adott december óta. Most viszont alvás közben reggel ébredés előtt 7:16 kor 181 pulzust mért. Lehet ez ?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam kardiológusnál magán rendelesen, ahol csinálták szív uh-t, EKG-t és mindent rendben talált a kardiológus. Azt mondta hogy semmilyen eltérés nincs. Este a xiaomi watch 5 típusú karórámat feltettem használva ezt az alvás funkció vizsgálatot. Egész éjjel jó volt a pulzusom. Reggel viszont 7:16 kor mutatott egy 181-es kiugrást, ami elvileg egy percig tartott. Valós lehet ez a mért érték? 7:00-7:30 49-181bpm 7:30- 83 bpm azóta is mérem mert most eléggé aggódom de jelenleg 77 mutat.

ápr. 3. 07:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanilyen órám van. Velem is előfordult már, hogy a semmiből 160-as pulzust mutatott, megmértem mégegyszer akkor meg már csak 80-at. Valószínűleg csak nem úgy érzékelte, elcsúszhatott. Azért ha 181 lett volna a pulzusod, azt igencsak megérzed. Ha mindent rendben talált a kardiológus, akkor én nem aggódnék.🙂
ápr. 3. 08:27
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem hiteles, akár el is mozdulhat, illetve hirtelen ébredésnél is lehet a mozgás miatt, meg félre is mér néha egyet-egyet, de ha az orvos szerint nincs gond, akkor nincs.
ápr. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!