Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy látjátok Márki-Zay Péter...

Hogy látjátok Márki-Zay Péter mostani helyzetét, eredményeit, hitelességét, a hatpárti győzelemtől mostanáig (december közepéig kb.)?

Figyelt kérdés

Az elején izgalmas, új lehetőségnek tűnt ez az ember.

Annak ellenére, hogy voltak fenntartásaim, hiszen a háttere elég sok kívánnivalót hagy maga után, de úgy voltam vele, nézzük meg, mit tudhat.

Mostanra teljesen kiábrándultam belőle.

Gyűlölködés és gúnyos irónia jellemzi a retorikáját, extrém szélsőségekkel operál, fontos kérdésekről nem beszél, amatőr, indulatos, idegbetegnek hat.

Ami szerinte "lobogó harcos lelkület" az kívülről nézve idegbajos, kakaskodó sárdobálás, pedig én nem kedvelem a másik oldalt, de ez semmiben nem különbözik attól a stílustól, sőt, sokkal rondább.

Olyan sok méreggel teli beszólást engedett már meg magának, és annyira érzelmekkel operál csak, hogy értelmiségi ellenzéki nem mondhatja erre azt, hogy egy ország vezetésére ezt a pasast alkalmasnak tartja.

Elkeserítő, hogy a programjának fő eleme az, hogy "a fidesz lop." - mert igen, lop, nagyon sokat lop, de ennél azért jobb program kellene, és nem látszik, hogy volna bármi program.

Értelmes, indulatmentes kommenteket várok, és köszönöm, aki érti.

2021. dec. 11. 09:39
A kérdező szavazást indított:
Már nem hiteles.
Egyre jobb.
Még nem látszik, miként alakul.
Kiábrándultam belőle, nem kell.
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem egy idegbeteg és erőszakos tapló, aki csak azért fogja vissza a rohamait, mert veszi a kamera.
2021. dec. 11. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Egy talpig becsületes ember aki Magyarországot egy jobb igazabb jövő felé akarja vinni hogy a Magyar emberek jobban élhessenek és nekeljen eltűrniük ennyi megaláztatást nyomort amit az orbánbanda csinál ebben az országban.

Nem hazudik, nem lop, nem akarja megosztani az embereket és az EU-val is jóban akar lenni.

2021. dec. 11. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
Agymosásban felér Orbánhoz, amint a mellékelt ábra mutatja.
2021. dec. 11. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos neked sem jött össze az érzelemmentes "kérdés". Olyan, mintha az előválasztás időszakát lelki maszturbációra, érzelmi töltekezésre használtad volna és most, hogy nincs az akkori hajrá, csalódást érzel, amikor semmi sem változott. Akkor is ezekről beszélt MZP és most is. Csak már nem ér új inger, ami eddig hajtott.

A lényeg: rosszul látod, nincs itt semmi változás, ne használd a politikát élményfröccsnek.

2021. dec. 11. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Csak a kommunikációján lenne mit csiszolni. Egyébként teljesen jó.
2021. dec. 11. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudok eligazodni MZPn. Én is segítettem őt. Mostanra tényleg nem tudom, mit gondoljak, mert mi van, ha csak hazudja, amiket mond? Mi van, ha a vadkereszténysége fog előtérbe kerülni,amikor megválasztják? Mi van, ha orbánabb lesz orbánnál is?

Egyelőre kivárok.

De közel nincs már részemről akkora bizalom, mint az elején, szóval részemről a válasz, hogy bizonytalan a hadállás.

2021. dec. 13. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!