Mit jelenthet az, hogy a másnaposság nem másnap, hanem még egy, vagy akár két nappal később jön?
Nem győzök esküdözni hogy nem ittam semmit a másnaposságom előestéjén, vagy előnapján
Már nem emlékszem pontosan hogy azelőtti nap estéjén, vagy az azelőttin ittam volna meg egy adag viszkis kólát, és egy kevés abszinfot, de abban biztos vagyok, hogy ezek után felkelve nem éreztem másnaposságot, hanem egy teljes nappali bioritmusi ciklus is eltelt (ha lehet így mondani) mielőtt éreztem volna (ha nem két nappali ciklus is)
Megjegyezném, hogy sokkal erősebbnek éreztem a másnaposságot, de rövidebb ideig. Az erősséget úgy értem, hogy mintha égetőbb lett volna, vagy alkoholosabb
Továbbá nem tudtam tökéletesen éjszakánként aludni azokban a napokban. A bioritmusom szét volt borulva összevissza. Azon a napon amikor felkeltem, és éreztem, akkor reggel keltem mondhatni normálisan, viszont csak kevés alvás után: két, legfeljebb három óra után már éber kellett lennem
A késleltetett másnaposságot okozhatja valamilyen vitamin hiány esetleg?
Előfordulhatott hogy a másnaposság érzéséig azon az egy, vagy két napon át részeg maradtam nem túl nagy adag alkohol fogyasztása után?
Ha a késleltetett másnaposság gyakori, vagy egyáltalán felmerül valamilyen szélsőséges esetekben, akkor mik ezek a szélsőséges esetek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!