Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A másnaposság mikor múlik el...

A másnaposság mikor múlik el úgy, hogy teljesen jól legyek?

Figyelt kérdés
Életemben először ittam le magamat, de kegyetlenül. Soha többé ilyet. Ma suliba se tudtam menni, annyira szarul voltam. Reggel izzadtságban ébredtem, többször okádtam, felváltva hánytam-ittam, nagyon szomjas voltam. Azt hittem megdöglöm. Most már csak a fejem fáj és nyúzott vagyok. Ha most kialszom, holnapra már jól leszek?
ma 19:35
 1/7 anonim válasza:
Persze. Ebbe a szakmába is bele kell jönni.
ma 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

"Edzettségtől" függ, kinél mikor múlik el a rosszullét (az első berúgás még nagyon kezdő szint).

Valószínűleg holnap már nem fogsz hányni, tehát el tudsz menni a suliba, kibírod a napot, de nagyon nyamvadt leszel.

ma 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
És mi volt ehhez a motiváció?
ma 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Hülye voltam, az.
ma 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

4.

Igen, ez egy akceptálható indok.

ma 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudom, nem ez a kérdés és biztos Te is tudod, de ha teheted, fogyassz vitaminokat, ásványi anyagokat: magnézium, B-vitaminok.

És igyál minél több vizet.

Ezek valamelyest segítenek.

ma 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Inni iszok vizet, kívánom is nagyon, vitamint is vettem be, most este már kezdett étvágyam lenni, ettem főtt krumplit meg banánt. És azért köszi.
ma 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!