Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rettegek az eredménytől??

Rettegek az eredménytől??

Figyelt kérdés
Az egész egy hete kezdődött egyik napról a másikra nagyon levert lettem nem bírtam kikelni az àgyból. Fájtak a végtagjaim, a hátam illetve a mellkasom beszakadt. A nyirokcsomóim érzem, hogy megnagyobbodtak mert fájnak. Többször van hányingerem illetve szédülök. Voltam orvosnál, aki beutalt egy teljes laborba és egy mellkas röntgenre. Egyszerűen már a legrosszabbtól tartok, hogy ez bizony tüdőrák lesz :(

ma 08:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Vérvétel lelete negatív… minden èrték jó..
ma 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok ismét

Félre ne érts, én hipochonder voltam nagyon sokáig, kicsit még most is. És nagyon extrém módon. Ezért tudom, hogy nem kell a legrosszabbra gondolni. Ha minden bajom igaz lett volna, amit beképzeltem, és amiben biztos voltam, már 6x halott lennék.

ma 14:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már ilyen átérzem persze. Most, hogy írtad a szívrohamot, most attól rettegek, ne hogy azt kapjak ..
ma 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha viszont folyamatosan rettegsz, megkeseríti az életed, a társas kapcsolataid. Tapasztalat.
ma 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!