Egyél normálisan, az 500 kalória iszonyat kevés, koplalás.
Látod, a szervezeted is jelzi, hogy nem jó ez így.
2018. márc. 1. 11:52
2/9 anonim válasza:
500 kcal? Egy nap? Jesszus! Erről azonnal szokj le, az szinte felér az éhezéssel!!!
2018. márc. 1. 11:53
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, meg a tanácsokat, de nem erre szerettem volna irányítani a kérdést. Nem azért mondom mert bunkó szeretnék lenni, csak a kérdésre. Kérlek :)
2018. márc. 1. 11:54
4/9 anonim válasza:
Pedig ez a válasz a kérdésedre. Azért vagy rosszul, mert koplalsz.
Nyilván nem normális 137-es vérnyomás, főleg ilyen fiatalon. A pulzusod nem magas.
Ha nem hagyod abba ezt a hülyeséget, komoly bajok is lehetnek, és olyan egészségi problémákat okozol magadnak, amik egyébként nem alakultak volna ki.
2018. márc. 1. 12:02
5/9 anonim válasza:
A pulzusod teljesen normális, a vérnyomás a felső határon van, a tüneteidet semmiképpen nem magyarázza. Valószínűleg azért érzed így magad, mert alacsony a vércukrod. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de nem tudok nem arra goldolni, hogy épp a minap kellett egy fiatal huszonéves hölgyet felvilágosítanom a közelgő pacemaker-belültetésével kapcsolatban, mert a korábbi rendkívül alacsony kalóriás diétája miatt tönkrement az ingerképző csomó a szívében. Kérlek, gondold meg, inkább fordulj segítségért dietetikushoz vagy szakorvoshoz, ha fogyni szeretnél. Átérzem a problémát egyébként, mert 15 évesen ugyanezt csináltam, elszántan de tapasztalatlanul, következményként egy sor egészségügyi problémával.
2018. márc. 1. 12:08
6/9 anonim válasza:
Tényleg nem okoskodni akarok, sok fiatal lány átmegy ezen a koplalásos dolgon, én is csináltam ezt hónapokig, 500 kalória alatt voltam. Lefogytam gyorsan, de főleg vizet vesztettem, kicsi kalóriaemelés után a dupláját híztam vissza...Mellette pedig keményen edzettem, de már az sem használt! Az internet korában (akkor még nem volt ilyen lehetőség) tényleg annyi információ van erről a tévútról.
2018. márc. 1. 12:24
7/9 anonim válasza:
A vérnyomásod ennyi idősen magas, a 73 normális és a pulzusod is.
A kalóriabeviteled hosszú távon nagyon-nagyon kevés!!!
Miért akarsz kicseszni magaddal? Miért nem akarod megfogadni, amit itt írunk? De ha ilyen makacs vagy, akkor viseld a következményeit.
Ez nem annyira vicces, mint amennyire gondolod.
2018. márc. 1. 12:28
8/9 anonim válasza:
7. vagyok. Mindenkinek nyomtam egy zöldet, mert ha ez a lány éhen hal, a mi lelkünkön szárad. :)
Hátha megfogadja a tanácsokat...
2018. márc. 1. 12:34
9/9 anonim válasza:
Azért ez nem olyan vészesen magas, mérd meg újra legalább 10 perc pihenés után. Úgy 200 körül már zsibbadhat a nyelv. Igyál egy zöld teát, vagy csalán teát és táplálkozz normálisan, akkor nem fogsz szédülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!