Ez mi volt? Nagyon-nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
Tegnap este történt a dolog. Lefeküdtem aludni,majd egy kis idő után ki kellett mennem a mosdóba. Amikor megpróbáltam kiegyenesedni,borzalmas szúrást éreztem a rekeszizom környékén de leginkább jobboldalon. A levegővétel is nagyon fájt,kiegyenesedni egyáltalán nem tudtam. Csak ziháltam összegörnyedve a földön,a szüleim is megijedtek. Viszont utána pár perc múlva nagyon gyorsan javult, szinte el is múlt, csak annyit éreztem,mint most. Ha mély levegőt veszek,gyengén szúr.
De tegnap este tényleg nagyon rossz volt,majdnem sírtam.
Mi volt ez? Nem lehet nagy bajom ugye??
2017. okt. 25. 13:53
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy talán inkább a bordámnál fájt, úgy pontosabb.
2017. okt. 25. 13:54
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak beszorult a levego, az nagyon tud fajni! De ha megnyugtat menj el a hazirvos hallgasson meg:)
4/5 anonim válasza:
Ha a jobb bordád alatt fáj ,akkor lehet,hogy epeköved van.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,ott.
2017. okt. 25. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!