Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jó ötletnek tűnt .. Akartam...

Jó ötletnek tűnt .. Akartam egy házi gyártású vaporizer féleséget csinálni ami bírja is a hőt Egy ananászos konzervdobozt jónak láttam hozzá, de ahogy melegítettem Nagyon büdös égett íze lett és beleslukkoltam kettőt Szerintetek az káros lehet??

Figyelt kérdés

Ahogy forrósodott egyszer csak kattant valami benne azt hittem a gyógynövények sercegnek bele szivtam brutál büdös volt még mindig érzem azt a fémes műanyag égett ízt valami réteg még felégett benne annak a szaga lehetett

Azóta rá pár órára fájni kezdett a fejem meg a fogaim is lehet hogy attól vannak ezek a tünetek? Mérgező lehetett kicsit ? bár direkt nem szívtam sokat azonnal éreztem a szagát...

#konzervdoboz #Rosz ötlet
tegnap 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Azonnal menj orvoshoz!
tegnap 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
A konzervdoboz belsejében tudtommal van egy műanyag bevonat.
tegnap 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok eszed van, neked is...
tegnap 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!