Mennyire káros ha valaki egy nap két három hellt is elfogyaszt huzamosabb ideig? (nem a fél literes)
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam rengeteg energia italt fogyaszt. Kíváncsi lennék ennek a mellékhatásaira. Olvastam egy pár cikket de saját tapasztalatokra is kíváncsi lennékma 18:54
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Hát azért annyira nem kell parázni. Viszont később sok probléma lehet, pl. én mikor ezt csináltam, akkor ha nem edzettem éppen, mert már gyakorlatilag függő lettem és már nem bírtam nélküle, folyamatosan pörgött a pulzusom, nem jó érzés, idővel aludni sem fog tudni. Sok cukor van benne, ami idővel lerakódik a szövetekbe, sajnos ezt nehéz lesz leadni. Én már ott tartottam 3 év után, hogy m@s a szomjamat szinte nem is oltotta. Utána leszokni baromi nehéz, az kegyetlen tud lenni, nagy önuralom kell.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Ja és akkor van gubanc, ha pl. cukorbeteg, vagy az lesz, de nem veszi észre, koffein arra durva mellékhatásokat tud okozni, vagy ha keringési problémák lépnek fel. Sok esezben lutri ism
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!