Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A HELL káros? Akinek tapasztal...

A HELL káros? Akinek tapasztalata van leírná gondolatait róla?

Figyelt kérdés

Sokan isznak HELL-t vagy más energiaitalt és eszembejutott hogy régebben egy tiktok videóba az az állítás volt hogy 2-3 éve iszik energiaitalt és fáj a szíve már tőle, szerintem ez egy eltúlzott egyedi eset (ha ez így igaz) de arra lennék kíváncsi hogy van itt olyan aki minden nap vagy minden másnap iszik HELLT vagy más energiaitalt és tapasztalt-e valamit?

Megjegyzés: én nem iszom emergiaitalt és nem is tervezek csak kíváncsi lettem hogy ezeknek a rémhíreknek mennyi a valóságalapjuk.

dec. 22. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyiségtől függ. Ha napi többet is megiszik tartósan akkor veszélyes. Ha alkalmanként egyet, akkor nem lesz semmi baj.

A mérték érték.

dec. 22. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Egészség szempontjából semmiképp sem jó

De mértéket tartva nem kéne nagy gondot okoznia

dec. 22. 15:30
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én évekig, legalább 4 évig ittam napi 3-4 HELL-t, függőségen kívül más gondom nem volt sosem.
dec. 22. 16:57
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Minden koffeines ital, ha csak időlegesen is, de blokkolja az immunrendszert. Nem kéne. (Persze én is kávézom.)
dec. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!