Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Büdös hónalj kezelése? Munkahe...

Büdös hónalj kezelése? Munkahelyen megérezték? Nő vagyok

Figyelt kérdés
Igényes vagyok, reggel és este is mosom, ennek ellenére büdös. Gyantáztatok, különben borotvával erős lenne a szőr. Gyantához viszont meg kell hagyni valamennyire, hogy egyáltalán bele tudjon kapaszkodni a gyanta. Ekkor sajnos már nagyon intenzív a testszagom, izzadós is vagyok és a dezodorral csak elkeveredik. Valamelyik nap is így jártam, magamon is éreztem odabent. Bizonyára azt gondolják, hogy igénytelen vagyok. Első munkahelyem de most szeretnék felmondani emiatt. Szerintem végleg leírtam magam, nagyon ciki. Az oedig még rosszabb, hogy nem tudom mit csinálhatnék az erős testszagommal. Apukám volt ilyen.
jan. 31. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag laborbol semmi nem derül ki ezzel kapcsolatban. Hormonális probléma is lehet. Nőgyógyász/endokrinológus/belgyógyász/bőrgyógyász útvonalat kellene végigjádni.
jan. 31. 11:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, ezzel átléptél egy határt, sose bocsátják meg...
jan. 31. 11:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Már végigjártam. Minden eredmény jó. Utoljára írom le, apámtól örököltem.
jan. 31. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Idros5 spray
jan. 31. 23:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen, hogy " apámtól örököltem a büdös hónaljamat.."

Maximum az életmódot, ami kiváltja...

Állj le a fokhagymával, vagy nézd át az étrendedet, szokásaidat, keresd meg azt, ami kiválthatja, hogy szagod legyen.

febr. 1. 00:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha senkinek nem hiszel, az ajánlatom amit mostanság mindenre ajánlanak:WD-40
febr. 2. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 - igen, de utána még kell a gyufás vagy öngyújtós finis!

😆🤘

febr. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!