Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kipirosodott, gombás hónaljra...

Kipirosodott, gombás hónaljra milyen krémet érdemes használni?

Figyelt kérdés
Sima Canestent használtam eddig mindig, segített, mert nem viszketett és fájt utánna annyira, de sose múlt el rendesen és ha elfogyott, mindig újra pirosodott. Ez így megy 2,5 éve. Tudtok valami erősebb krémet ajánlani, ami végleg elmulasztaná?

aug. 21. 02:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Első körben.

[link]

aug. 21. 04:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonlóra a Pimafucort kenőcs jött be, az vényköteles, fel kell íratni.
aug. 21. 05:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha még nem próbáltad javaslom a MYCOSID gomba ellenes hintőport. Nagyon jól hat, felszívja az izzadságot is.

Recept nélkül kapható a gyógyszertárban.

aug. 21. 06:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Gynoxin
aug. 21. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Én elmennék bőrgyógyászhoz. Ha ez csak öndiagnózis. Lehetséges, hogy nem gombás fertőzésed van, hanem például rózsahámlásod (pityriasis rosea) és amiatt nem reagál tökéletesen a gomba elleni készítményekre. Menj el bőrgyógyászhoz.

[link]

aug. 21. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A Canesten arra jó, hogy az éppen meglévő panaszt megszünteti. Hogy ne is újuljon ki, használj gomba elleni hintőport és mindig töröld szárazra. Amikor éppen gombás, akkor pedig mindenképpen válaszd szét az összefekvő bőrterületeket egy vékony gézlappal a kenés után.
aug. 21. 12:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
szept. 19. 01:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!