Büdös hónalj kezelése? Munkahelyen megérezték? Nő vagyok
Érdemes lenne egy laborvizsgálatra elmenni, mert az nem normális, ha ilyen erős szagod van.
Amúgy meg szerintem simán csak bebeszéled, vagy rosszindulatú nő munkatársaid vannak, akik akármi miatt kitúrnának.
Látatlanban (vagyis szagtalanban) tőlünk kérdezed, hogy büdös vagy-e? Ráadásul azt állítod, hogy rendszeresen tisztálkodsz, ami törvényszerűen eltünteti a zavaró mértékű testszagot!
🤔
Én azt gondolom, hogy mentális zavarban szenvedsz - ez pedig az agyturkászok asztala!
😃🤘
Mint írtam, apukám is büdös és izzadós volt. Átlagnál többet kellett fürdenie. Évente csináltatok labort, egy csillagom sem volt még soha, de 22 évesen jó is ez így.
A kettes egy b*romarc.
Egy jó munkahelyen csakis az embert és az általa elvégzett munka minőségét nézik - ezért a munkahelyváltás egy kitűnő megoldás lehet.
😊
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy mezőgazdasági állatgondozóként, fejőmunkásként, stb. teljesen mindegy, hogy leizzadva milyen a testszagod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!