Feketés orrváladék mitől lehet?
Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva, fújom az orrom rendesen. Azt vettem észre hogy néhol tartalmaz ilyen feketés valamit, mintha por vagy korom lenne, de csekély mennyiségben, és csak minden néhányadik orrfújás során, főleg ha "mélyről" jön fel a cucc.
Eddig sosem volt ilyen. Nem dohányzom, bár egy időben szívtam de akkor sem sokat. 36f
tegnap 12:35
2/4 A kérdező kommentje:
Miféle megalvadt vér? Hogy kerülhetett oda?
tegnap 13:23
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Úgy, hogyha sokat fújod az orrod, hajszálerek elpattanhatnak.
4/4 anonim válasza:
1x én is jártam így, elképzelni nem tudtam mitől lehet. Én nem voltam éppen beteg. Aztán láttam, hogy a pár napja vásárolt gyertya a falat is osszekormolta. Akkor esett le, hogy azt lelegeztem be én is és az ürül az orrombol.
Lehet, hogy te is valami kormos/porosabb helyen jártál és az ürül most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!