Kamaszkori véres orrváladék?
Van egy 14 éves kamasz fiam. Gyakran ha megtörli az orrát (nem kifújja, megtörli!) halvány vérpöttyök kerülnek a zsepkendőre, illetve véres orrváladék. Legtöbbször csak a napi első orrtörlésénel jelentkezik ez, ha a nap folyamán többször is csinálja, akkor minden normális állítása szerint. Kardiológiai vizsgálaton voltunk már, semmit se találtak, így a szív- és érrendszeri problémák kizárva. Olvastam, hogy kamaszkorban gyakori az orrvérzés, nem tudom, ez mennyire igaz. Milyen orvoshoz lehet ezzel a problémával fordulni? Vagy ez valóban normális?
Azt még fontos tudni, hogy rengeteget stresszel és szorong.
Lehet enyhe homloküreg-gyulladás is.
Elöször a háziorvost keresném meg ezzel.
1. Nem értem, miért vitted kardiológiára, semmi nem indokolja, ez semmi esetre sem lehet szívprobléma.
2. Vidd el orr-fül-gégészetre, valószínüleg az a gond. (Vagy esetleg túl száraz a levegö a szobájában, vagy/és túl meleg van éjjel, ezért kiszáradnak a nyálkahártyák, ez is okozhat ilyen tüneteket)
3. A stresszt meg szorongást meg meg kellene szüntetni, mert az az, ami tartósan árthat neki. (NEM gyógyszer, nem nyugtató, hanem egészséges életmód, illetve több privátszféra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!