Zöld orrváladékra milyen orrsprayt vegyek ami a legjobb?
Hetek óta, reggel felkelek és vagy fél óra múlva tele lesz az orram, kifújom, zöld, utána még párszor délelőtt. Utána semmi megszűnik, maximum átlátszó jön az orromból ha megfújom.
Csináltam már orrmosást is, semmi nem jött ki...
Volt egy rossz bölcsességfogam, amit kihúztak, azt hittem amiatt van, de nem, nem múlt el.
Már azon is gondolkodtam nem e valami szobanövény okozza. Mert semmi más tünetem a világon nincsen.
Nasopaxot használtam, de nem segített. Valami mást tudnátok ajánlani? Vagy hívjam fel a háziorvost írjon valamit?
Nem voltam se megfázva semmi. Mikor bent volt a rossz fogam, akkor fájt arcom fülem, de úgy látszik nem az okozta.
Azóta van amúgy mióta új helyre költöztünk. De lehet nincs összefüggés.
Vagy mossam egy nap többször az orromat?
A legbiztosabb, ha fül-orr-gégészetre mész. Ott ha kell, vesznek mintát az orrváladékból, és a tenyésztésből kiderül, hogy ha baktérium van benne, és az is benne van, hogy milyen antibiotikumra reagál. Így célzottan lehet kezelni.
Ha meg nem tenyésztenek ki semmit, akkor vírus. Arra meg a doki tudja, mit ajánljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!