Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van, aki megeszi a saját...

Van, aki megeszi a saját orrváladékát (takony) - eme cselekvés utalhat arra, hogy valamilyen fizikai betegsége van? Nem hátsó garatfolyásra vonatkozik a kérdés, hanem orrba nyúlva kivett takony elfogyasztására.

Figyelt kérdés

Nem mentális betegségre vonatkozik a kérdés.

Amennyiben állhat a háttérben fizikai betegség, mi lehet az?

Illetve erősítheti az immunrendszert?

Vagy mi lehet az alapja?

2023. febr. 9. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Fizikai betegségre nem utalhat, csakis mentálisra. Innentől kezdve értelmetlen a kérdésed.
2023. febr. 9. 21:16
 2/7 A kérdező kommentje:
#1. Legalább néznél utána, mielőtt írsz bármit. Nem az előítéleteidre vagyok kíváncsi.
2023. febr. 9. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

2

Okes, jól van. Ha te ennyire okos utána néző ember vagy, akkor egy ilyen betegséget már mondhatsz is nekem. Szívesen utána olvasok utána. ;)

2023. febr. 9. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát én egyelőre annyit írtam a keresőbe, hogy "takonyevés oka" és jónéhány cikk arról szól, hogy milyen egészséges a takonyevés.

Pl már azon tanakodnak, hogy fogkrémek gyártásához is használnak majd egy mucinhoz hasonló anyagot (amit persze majd szintetikusan akarnak előállítani).

Tehát a fogszuvasodás ellen pl jó, ezen kívül az immunrendszert erősíti (ahogy sejtettem).

De még csak néhány cikket olvastam.

2023. febr. 9. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen finom, ennyi! Nagyon kellemes, édeskés íze van! Meg jó móka az orromból bontani a száraz lepényeket, utána meg rendesen kapok levegőt!
okt. 7. 07:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az élménybeszámolót.

Azóta az is eszembe jutott, hogy azt szokták mondani, hogy aki így tesz, az bélférges.

Erről hallott már valaki?

okt. 7. 08:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Erre vonatkozóan nem találtam eddig semmit a neten - igaz, csak magyarul kerestem.
okt. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!