Van, aki megeszi a saját orrváladékát (takony) - eme cselekvés utalhat arra, hogy valamilyen fizikai betegsége van? Nem hátsó garatfolyásra vonatkozik a kérdés, hanem orrba nyúlva kivett takony elfogyasztására.
Nem mentális betegségre vonatkozik a kérdés.
Amennyiben állhat a háttérben fizikai betegség, mi lehet az?
Illetve erősítheti az immunrendszert?
Vagy mi lehet az alapja?
2
Okes, jól van. Ha te ennyire okos utána néző ember vagy, akkor egy ilyen betegséget már mondhatsz is nekem. Szívesen utána olvasok utána. ;)
Hát én egyelőre annyit írtam a keresőbe, hogy "takonyevés oka" és jónéhány cikk arról szól, hogy milyen egészséges a takonyevés.
Pl már azon tanakodnak, hogy fogkrémek gyártásához is használnak majd egy mucinhoz hasonló anyagot (amit persze majd szintetikusan akarnak előállítani).
Tehát a fogszuvasodás ellen pl jó, ezen kívül az immunrendszert erősíti (ahogy sejtettem).
De még csak néhány cikket olvastam.
Köszönöm az élménybeszámolót.
Azóta az is eszembe jutott, hogy azt szokták mondani, hogy aki így tesz, az bélférges.
Erről hallott már valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!