Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szedtem Vermox féreghajtó...

Szedtem Vermox féreghajtó tablettát 3 napon keresztül. Végig nem volt a székletben féreg és azóta sincs. Akkor: nem volt a testemben féreg vagy nem jött ki vagy csak nem látszott a székletben?

Figyelt kérdés

A féreg petéi láthatóak lennének a székletben?

2 hét múlva kellene újra 3 napon keresztül szedni. Ezt tegyem meg vagy teljesen felesleges?

jan. 28. 06:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit kérdezel, az mind lehetséges. A petéket szabad szemmel nem biztos, hogy látod. Csináld végig rendesen, ahogy az orvos mondta, különben nincs értelme. Szóval szedd be két hét múlva is, előírás szerint.
jan. 28. 06:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Eredetileg férges voltál?
jan. 28. 06:36
 3/11 A kérdező kommentje:

#1. Értem, köszi.

#2. Nem tudom, nem láttam, nem éreztem. Gyanú volt.

jan. 28. 06:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül látszódnak, lehet nem volt sok eleve, vagy ahogy megdöglöttek, valamennyire fel is szívódtak, megemésztődtek. A végbélnyílásnál csak petézési célból kószálnak, inkább a vékony bélben tanyáznak, ahol tápanyagokhoz juthatnak. Mire leér széklet formájában azon a sok-sok méter hosszú szerven, a hitvány kis tesük felbomlik.
jan. 28. 07:39
 5/11 A kérdező kommentje:
#4. Nagyon köszi.
jan. 28. 07:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mi okozhat ilyen gyanút, ha férges vagy, azt látod, hogy mozognak a kakidban.
jan. 28. 07:48
 7/11 A kérdező kommentje:

#6. Nem így van. Többféle féreg van és nem mind látszik a székletben, pl a galandféreg sem.

Mi okozhat ilyen gyanút? Elég sok minden. Vérképen bizonyos eltérés utalhat erre, talán az eozinofil, ha jól emlékszem, nekem pedig nagyon magas volt, azon kívül brutális puffadás, vérszegénység, vashiány. Ezek is utalhatnak rá.

Ezen kívül volt régebben sok állatunk, kutyák, macskák.

Rakd össze.

jan. 28. 07:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Tehát puffadás vérszegény és vashiány? Eszedbe se jusson hogy esetleg más problémák is állnak a háttérben. Csak is férges lehetsz. Hát persze. Az meg hogy sok állatotok volt RÉGEN mefint semmit nem jelent.
jan. 28. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom nem magától kezdte szedni a féregirtót, orvos is erre gyanakodott. Majd kiderül lesz-e javulás, ha nem, akkor lehet tovább keresni az okát.
jan. 28. 15:52
 10/11 A kérdező kommentje:

#8. Ki is mondta, hogy semmi más gyanú és egyéb nem volt?! Senki. Ne legyél már ilyen szűk látókörű. Csomó vizsgálaton voltam.

Egyébként a galandféreg évekig ott lehet az ember szervezetében és nagyra növekedhet anélkül, hogy tudna arról. Egyáltalán nem értesz a témához és még arrogáns is vagy.

#9. Köszönöm!

jan. 28. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!