Mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg kontaktlencse rendelés előtt állok s nem tudom honnan lenne érdemesebb illetve mennyire biztonságos...
Az egyik oldal a Shein a másik pedig AliExpress lenne.
Az egyik közeli barátom Sheinről szokta rendelni (s még nem lett baja tőle) viszont nagyon sokan ajánlották az AliExpresst is így elbizonytalanodtam.
Mindkét oldalon jó-nak tűnik illetve mindkét oldalon találtam olyanokat amik pont jók lennének a cosplayhez amin épp dolgozom.
(Már van két kontaklencsém és használtam is. Viszont mindkettő mondoconról van, még sosem kellett rendelnem ezelőtt)
ma 20:15
1/1 A kérdező kommentje:
Utólag jöttem rá, hogy nem biztos hogy ebbe a kategóriába kellett volna ki írni... Így utólag is bocsi
ma 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!